Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a fost ucisă brutal de iubitul ei: „I-am tăiat gâtul ca să se poată odihni. I-am zdrobit capul pentru că încă mai gâfâia”
WhatsApp
Ana Maria Lăcrămioara, în vârstă de 36 de ani, a fost ucisă brutal de iubitul ei Antonio Borgia. La doi ani după crima brutală, bărbatul a fost, ieri, condamnat definitiv la închisoare pe viață.
Italia. O româncă a fost ucisă brutal de iubitul ei: „I-am tăiat gâtul ca să se poată odihni. I-am zdrobit capul pentru că încă mai gâfâia”

Ana Maria Lăcrămioara a fost ucisă brutal în noiembrie 2019 de iubitul ei, Antonio Borgia. Femeia era însărcinată în luna a patra. A fost înjunghiată brutal în gât. Ieri, bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață, la doi ani după crima brutală. Ana Maria a fost ucisă pentru că bărbatul „a vrut să scape de sarcina Anei, care i-ar fi putut tulbura puternic imaginea familială și socială, imaginea unui bărbat respectabil, a unui om de familie și antreprenor”, ​​potrivit motivării judecătorești.

Există 130 de pagini care conțin motivele sentinței, 130 de pagini care descriu groaza și cruzimea oarbă folosite de Borgia asupra româncei. Borgia spune că Ana Maria era însărcinată cu un bărbat și că bebelușul pentru care fusese șantajat nu era al lui.

 

„Dă-mi 3.000 de euro sau voi spune totul familiei tale”

 

Interceptat în închisoare, bărbatul ar fi spus: „Această cățea m-a făcut de râs pe mine, intențiile ei erau să mă consume, pentru că și ea știa că bebelușul nu este al meu. Această româncă m-a lovit cu pumnul și mi-a cerut 3.000 de euro”.

Dorința lui Borgia de a ucide a fost definită ca „o voință precisă, fermă și persistentă”.

Ana a fost înjunghiată în lateral, apoi, în timp ce fata a încercat să se apere, a fost târâtă de picior. Apoi a luat un băț și a lovit-o în cap cu el: „I-am dat două lovituri bune, dar ea nu murea. Avea o gaură în lateral, cu tupeu. Așa că i-am tăiat gâtul ca să se poată odihni. I-am zdrobit capul pentru că încă mai gâfâia”.

Interceptat de anchetatori, bărbatul în timpul unui interviu în închisoare a mai spus că Ana ar fi trebuit arsă: „Pregătisem lemnul, îl făceam să dispară complet. Preparasem și acidul clorhidric, l-am strecurat într-un butoi și aș fi topit-o”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel