Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a fost prinsă de poliție, în timp ce întreținea relații intime în fața școlii
WhatsApp
O româncă a fost întreruptă de poliția italiană, în timp ce întreținea relații intime în fața școlii cu un italian. Cei doi nu au avut nicio jenă.
Italia. O româncă a fost prinsă de poliție, în timp ce întreținea relații intime în fața școlii / Foto: Unsplash

Un cuplu care nu s-a mai putut stăpâni până acasă, a fost prins de poliție în timp ce întreținea relații intime într-o mașină în apropierea unei școli, fără să țină cont de persoanele prezente.

Aceste imagini șocante s-au desfășurat la o școală din zona Perugia, Italia, ceea ce a provocat indignarea mai multor părinți și sesizări la poliția municipală. Ofițerii, odată ajunși la fața locului, au verificat veridicitatea celor semnalate.

 

Româncă prinsă de poliție în ipostaze indecente în fața unei școli

 

Cu puțină jenă, carabinierii i-au "întrerupt" pe cei doi amorezi și au început faza de identificare. Astfel, cele două personaje principale ale situației jenante sunt un bărbat italian și o femeie de origine română, conform presei italiene.

„Îndrăgostiții” hotărâseră să întrețină relații sexuale în plină zi și în imediata vecinătate a unei școli. Poliția municipală i-a reclamat pe amândoi pentru acte obscene într-un loc public, cu circumstanța agravantă a prezenței unei școli în apropiere și, prin urmare, a unui pericol pentru minori.

Însă, se poate și mai rău: un cuplu de bătrâni a fost sesizat de poliție, de asemenea, că desfășurau o activitate indecentă într-un loc public. De data aceasta, cuplul a primit și amendă.

 

Doi bătrâni, prinși în ipostaze indecente pe o bancă în fața spitalului!

 

Două persoane în vârstă, au fost surprinse de un trecător, care i-a filmat în timp ce întrețineau relații intime în fața spitalului, pe o bancă. Cuplul riscă o amendă de până la 5.000 de euro.

Scena indecentă a fost semnalată la 112, dar când patrula de carabinieri a ajuns la fața locului, cei doi protagoniști dispăruseră deja în neant.

Cu toate acestea, înregistrarea video a cuplului angajat în acte sexuale explicite a fost surprinsă de un trecător și postată pe Instagram de pagina "Welcometochivasso", care denunță realitatea brutală din orașul Chivasso.

Autorii faptelor obraznice - se presupune că sunt doi oameni în vârstă, care păreau să nu aibă nicio grijă față de ceea ce îi înconjura, indiferenți la mașinile care treceau și la pietonii care priveau stupefiați scena.

Reamintim că, în Italia, întreținerea relațiilor intime într-un loc public este considerat o infracțiune penală și oricine o comite riscă o pedeapsă cu închisoarea de la trei luni la un an sau o amendă de la 1.000 la 5.000 de euro, așa cum prevede articolul 726 din Codul penal.

În plus, infracțiunea poate fi agravată dacă actul sexual este efectuat în prezența minorilor sau în locuri unde minorii pot avea acces, cum ar fi parcurile, plajele sau alte zone publice, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel