Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a fost arestată, după ce a furat haine din mai multe magazine. Tânăra era în cârdășie cu mai mulți minori
WhatsApp
O româncă de 20 de ani, împreună cu mai mulți minori de aceeași naționalitate au fost prinși în timp ce furau haine dintr-un magazin din Italia. 

Românii, specializați în furturi de îmbrăcăminte, aveau asupra lor două genți mari pline cu pantaloni, pulovere, hanorace și încercau încă un jaf în magazinul Bershka, situat în incinta centrului comercial 'Il Centro' din Arese.

Hoții au fost opriți de paznicul și de carabinierii de la stația Cesate. Sub acuzația de furt calificat în complicitate, o tânără de 20 de ani, care nu are antecedente penale și nu consumă droguri, a ajuns în cătușe, în timp ce un tânăr de 17 ani și o fată de 14 ani au fost cercetați în stare de libertate pentru aceeași faptă.

 

Un adevărat jaf de la un magazin la altul

 

Cei trei, împreună cu alți 4-5 băieți, probabil minori, care au fugit cu puțin timp înainte de sosirea polițiștilor, au fost observați de paznicul de la Bershka. Se plimbau pe rafturi și prin cabinele de probă, pretinzând că sunt interesați să facă o achiziție, dar în realitate așteptau doar momentul potrivit pentru a îndepărta etichetele de furt de pe haine și a le ascunde într-o geantă.

Managerul magazinului, alertat de agentul de pază, a sunat la 112. Unii dintre hoți și-au dat seama că au probleme și au reușit să fugă, pierzându-și urmele. La sosirea patrulei, a rămas o singura femeie adultă și doi minori. 

Românca furase cu puțin timp înainte două genți cu bunuri din alte magazine din centrul comercial. După o noapte petrecută în camera de securitate, a doua zi a avut loc un proces sumar la tribunalul din Milano. Cei doi minori au fost identificați și încredințați părinților lor, conform Il giorno.

Vezi și

 

Furt de alcool într-un supermarket din Italia: o tânără de 22 de ani a fost arestat

 

Carabinierii Secției Radiomobile din Siracuza au arestat o româncă de 22 de ani, care a fost prinsă furând alcool într-un supermarket din Sicilia.

Personalul de pază al magazinului a solicitat intervenția carabinierilor după ce a observat că femeia, care intrase în magazin cu o geantă mare, a luat mai multe sticle de alcool după ce a îndepărtat dispozitivul antifurt.

Carabinierii au oprit-o pe tânără la ieșirea din supermarket și, în urma unei percheziții, au găsit 12 sticle de băuturi spirtoase care, în mod evident, nu fuseseră plătite.

Bunurile furate, în valoare de câteva sute de euro, au fost returnate administratorului magazinului, în timp ce femeia, rezidentă în Messina, a fost supusă unei interdicții de ședere în municipiul Siracusa după arestare, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel