Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a bătut doi carabinieri, care încercau să o legitimeze. De furia femeii nu au scăpat nici clienții unui bar
WhatsApp
Carabinierii Bussolengo au arestat, în seara zilei de miercuri, o femeie, de origine română, în vârstă de patruzeci de ani, domiciliat în Bussolengo. Aceasta este acuzată de tulburarea ordinii publice și de agesiune. Procurorul de serviciu a decis ca românca să fie plasată în arest la domiciliu.
Italia. Carabinierii au prins o bandă de români care au strâns jumătate de milion de euro din furturi din baruri și săli de jocuri de noroc

Miercuri seara, în jurul orei 20.00, Centrul de Operațiuni al Compagniei dei Carabinieri din Peschiera del Garda a trimis o patrulă la Bussolengo, la un bar din centru, deoarece managerul ceruse ajutorul forțelor de ordine. Concret, o femeie agitată îi deranja pe ceilalți clienți, care au plecat supărați. Femeia care părăsise barul fără să achite nota, s-a întors și, agresând verbal personalul, a aruncat banii pe tejghea.

Ajunși între timp la fața locului, carabinierii au asistat la scenă și au invitat-o ​​pe femeie să se calmeze, cerându-i de mai multe ori să prezinte documentul de identitate. Dacă inițial, femeia i-a ignorat, ulterior a reacționat agresiv. S-a smuncit și a încercat să-i lovească pe carabinieri cu capul și pumnii, relatează larena.it.

În acel moment, cei doi carabinieri au imobilizat-o și au dus-o la cazarmă, unde a fost identificată și arestată. Astfel, forțele de ordine au stabilit că românca fusese deja protagonista unor scene similare. Procurorul de serviciu a decis, miercuri, ca românca să fie plasată în arest la domiciliu. În această dimineață, după validarea arestului, judecătorul a acceptat condițiile solicitate de  apărător, amânând audierea. Deocamdată, românca a fost eliberată fără aplicarea unor măsuri de precauție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel