Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O ROMÂNCĂ a ȘANTAJAT un italian până acesta s-a SINUCIS: „Nu mă interesează, să-mi aduci banii!”
WhatsApp
Au apărut noi detalii despre sinuciderea italianului, în vârstă de 47 de ani, de la Ariano Irpino. Se pare că acesta și-a pus capăt vieții din cauza șantajului unei românce, în vârstă de 42 de ani.  

Potrivit internapoli.it, românca era amanta bărbatului italian, care avea o soţie şi copii. La un moment dat, românca i-a spus că este însărcinată, deşi nu era, şi i-a cerut bani ca să nu-i dezvăluie relaţia soţiei italianului.

Bărbatul a încercat să o înduplece pe femeie şi i-a spus că nu are de unde să-i aducă bani. În ultimul mesaj trimis acesteia pe whatsapp, italianul i-a spus că se sinucide din cauza ei.

„Mă sinucid din cauza ta, ție ți-e indiferent, nu-ți face griji, nu fă nimic, ce mi-ai făcut pentru că eu... nu... un simplu lucru. Eu mă sinucid din cauza ta. Totul este înregistrat, nu-ți face griji!", i-a scris bărbatul.

Citește și Italian, LĂSAT falit de iubitul român. L-a STORS de zeci de mii de euro

Răspunsul femeii a fost nemilos: „Pe mine mă interesează să-mi aduci banii, înţelegi? Nu mă interesează ce faci tu”.

Odată cu românca a mai fost arestat şi un bărbat în vârstă de 63 de ani, implicat şi el în acest caz. Femeia ar fi susţinut că bărbatul respectiv ar fi obligat-o să practice prostituţia şi de aceea ar fi avut nevoie de bani.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel