Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a ajuns la închisoare, după ce a fost prinsă cu patru migranți egipteni în microbuz
WhatsApp
O româncă a ajuns după gratii, în Italia, după ce polițiștii au prins-o cu patru migranți egipteni în microbuzul pe care-l conducea.

O româncă a fost arestată în Italia marți, 6 decembrie 2022, după ce polițiștii de frontieră au surprins-o la volanul unui microbuz la bordul căruia se aflau patru imigranți clandestini.

Femeia a intrat în Italia cu microbuzul dinspre Slovenia, prin localitatea Sant’Andrea din provincia Gorizia.

"O patrulă a Poliției Terestre de Frontieră Gorizia a observat un microbuz cu plăcuțe de înmatriculare românești care a intrat pe teritoriul național cu 4 pasageri la bord și a ordonat oprirea autovehiculului", se precizează în comunicatul de presă publicat pe site-ul oficial al Poliției de Stat din Italia. 

La volanul autovehiculului se afla o femeie de naționalitate română, identificată de oamenii legii ca fiind I.L.M., în vârstă de 43 de ani, care a fost denunțată apoi la Parchet pentru favorizarea imigrației clandestine.

La finalizarea procedurilor de identificare, șoferița româncă a fost arestată și condusă la penitenciarul din Trieste, fiind pusă la dispoziția autorității judiciare competente.

Cei patru imigranți în schimb, toți de naționalitate egipteană și fără acte, au fost denunțați în stare de libertate pentru intrare ilegală pe teritoriul statului italian.

 

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel