Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O menajeră româncă a distrus apartamentul în care lucra și s-a luat la bătaie cu polițiștii care au venit s-o aresteze
WhatsApp
O româncă a fost arestată în Italia, dupa ce și-a ieșit din minți și a distrus apartamentul în care lucra. Mai mult, la vederea carabinierilor, românca i-a atacat și pe aceștia. 

O româncă în vârstă de 37 de ani a fost arestată vineri, 16 septembrie 2022, în locuința unui bărbat din Padova (Veneto).

Potrivit publicației Il Mattino di Padova, românca era angajată ca menajeră însă s-a îmbătat și s-a luat la ceartă cu angajatorul său. Femeia l-a amenințat atât pe angajatorul său, cât și pe polițiștii chemați de acesta printr-un apel la 113.

Totul s-a petrecut vineri după-amiaza când agenții de poliție au intervenit în Piazza Mazzini, în urma unei solicitări de ajutor din partea unui bărbat care, cu puțin timp înainte, raportase la 113 că avea nevoie de ajutor pentru că o femeie distrugea interiorul apartamentului.

Bărbatul le-a explicat polițiștilor că a întâlnit-o pe femeie într-un bar cu câteva zile în urmă și a angajat-o ca menajeră pentru a-l ajuta la treburile casnice. Când agenții au ajuns la fața locului și au intrat în apartament, au găsit-o pe femeie aflată beată moartă și într-o puternică stare de agitație.

Românca s-a luat la bătaie cu polițiștii

 

La vederea polițiștilor, românca a devenit deosebit de agresivă. Podeaua era presărată cu cioburi de la sticle de vin și bere pe care le spărsese, iar în mână ținea ceea ce părea a fi piciorul unei mese sau al unui scaun, mai scrie sursa citată.

În ciuda prezenței poliției, femeia a scăpat complet de sub control și a început să urle la polițiști în timp ce ținea în mâna dreaptă, ridicată în sus, o bucată de lemn. De fiecare dată când agenții se apropiau de ea să o imobilizeze, amenința să-i lovească.

Oamenii legii au folosit spray cu piper, în speranța că femeia va renunța la acel obiect contondent, dar efectul a fost exact invers. S-a enervat și mai tare, iar în acel moment agenții au fost nevoiți să folosească pistolul cu electroșocuri.

Îmobilizată în cele din urmă, femeia a fost arestată și acuzată de ultraj și opunerea în fața unui funcționar public.

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel