Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O bandă de români, spaima locuitorilor din Bolzano, destructurată. Un bărbat a ajuns în arest
WhatsApp
Agenții secției de poliție Bolzano au arestat, la sfârșitul săptămânii trecute, un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, prins în flagrant, în timp ce intrase într-un apartament. De asemenea, alți trei români sunt cercetați în stare de libertate.  
Italia. O bandă de români, spaima locuitorilor din Bolzano, destructurată

Polițiștii de la Secția Crime împotriva patrimoniului a desfășurat, timp de câteva zile, o investigație asupra unui grup de cetățeni români,  suspectați de comiterea mai multor furturi din locuințe din provincia Bolzano. În special, în ultimele zile fusese vizate orașele Val di Fleres și Val d'Isarco.

După o lungă urmărire a mașinii folosite de infractori, polițiștii au văzut, pe 30 aprilie, un bărbat, care a intrat într-un apartament din Collepietra, iar peste câteva minute a ieșit. În acest moment, polițiștii au intervenit și l-au arestat pe hoț, recuperând toate bunurile furate. În buzunarele bărbatului polițiștii au găsit mai multe bijuterii din aur. Bunurile au fost returnate  proprietarului, care nici măcar nu observase că tocmai fusese jefuit. În plus, polițiștii au blocat autoturismul suspectului. În mașină, se aflau alți trei cetățeni români la bord (două femei și un bărbat). De asemene, în automobil,forțele de ordine au găsit și alte bunuri furate. Investigația pentru stabilirea unor corespondențe cu diferite episoade de jaf, care au avut loc în provincie, continuă, scrie lamilano.it.

Persoana arestată, cetățean român, cu numeroase antecedente penale, a fost însoțită la închisoarea locală, în timp ce complicii lui au fost înștiințați cu privire la măsura de expulzare din stat, în conformitate cu legislația actuală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel