Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Muncitor român, în comă după ce a fost strivit de un utilaj dintr-o spălătorie auto
WhatsApp
Un muncitor român de 53 de ani a ajuns în stare gravă la spital, joi, după ce a fost implicat într-un accident de muncă produs într-o spălătorie auto din Italia, după ce a pătruns într-un spațiu unde accesul era interzis.

Românul, rezident în Sarsina, lucra de mulți ani în spălătoria auto unde s-a produs accidentul de muncă considerat bizar. Nu se știe încă din ce motive a ajuns într-o zonă în care accesul era strict interzis şi a fost lovit violent în zona pieptului de periile unui utilaj, producându-i răni grave. Şansele de supravieţuire ale românului sunt minime, spun medicii italieni, citați de presa din peninsulă.

Dintr-o primă reconstiturie a faptelor, bărbatul, care deservea regulat o mașină într-un alt departament a intrat într-o zonă interzisă accesului, în unde există mașini mereu în mișcare. Aici el a rămas blocat în interiorul dispozitivului de spălat cu perii rotative, fiind strivit în zona piept și suferind leziuni la gât. 

Colegii de muncă ai românului au solicitat o ambulanță la fața locului, după care medicii l-au transportat pe român în comă la spital.

Proprietarul spălătoriei auto a precizat că un asemenea accident nu s-a mai produs în cei peste 30 de ani de când a fost înfiinţată spălătoria, dar  şi că românul era un profesionist desăvârşit, executându-şi sarcinile fără probleme.

Ancheta continuă în acest caz, poliţiştii căutând să stabilească dinamica poveştii, dar şi să stabilească motivul care l-a împins pe român să ajungă în zona respectivă a spălătoriei. Aceștia iau în calcul toate varinatele, inclusiv pe cea a unei tentative de suicid, dar și pe cea a unui accident de muncă, potrivit Il Resto Del Carlino.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel