Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Moarte CRUNTĂ pentru Daniel: A sfârșit într-o cisternă de vin spumant. Proprietarul, tras la răspundere
WhatsApp
Daniel Alexandru C., în vârstă de 43 de ani, de origine română, a murit la 24 august 2017 la crama Cide di Mareno di Piave. Azi, la Treviso, a început procesul împotriva lui Ettore Dall'Armellina, de 74 de ani din Mareno, proprietarul companiei de vin spumant, care este acuzat de crimă.      
daniel_alexandru_cojocaru

Românul a murit intoxicat într-una din cisternele folosite pentru producerea vinului spumant. Colegii muncitorului român s-au grăbit să-l ajute pe „Daniele”, așa cum îl numeau toată lumea. L-au scos din cisternă şi au alertat medicii.

Muncitorul stătea întins pe burtă. Rezervorul era gol și nu erau programate lucrări de curățare în timpul zilei. Exista riscul ca şi colegii săi să fi fost în pericol, deoarece în interior era un procent minim de oxigen și o saturaţie mare de dioxid de carbon și azot.

O echipă de pompieri a intervenit imediat în Vicolo delle Margherite. Paramedicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes. După câteva zeci de minute, medicii nu constatat decesul românului, scrie trevisotoday.it.

Legistul Alberto Furlanetto a confirmat că urmele prezente în plămâni sunt un indicator că moartea s-a produs prin intoxicare. De asemenea, inspectorii au confirmat ipotezele procurorului și anume că instrumentul pentru măsurarea oxigenului în mediile periculoase pentru lucrători  era defect. Procesul va fi reluat pe 6 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel