Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Margareta, condamnată la închisoare pe viață pentru că a ucis o altă româncă: Nicoletta a sfârșit în mâinile prietenilor ei
WhatsApp
Curtea de Apel din Palermo a confirmat condamnarea la închisoare pe viață pentru Margareta Buffa, românca de 34 de ani acuzată de uciderea Nicoletta Indelicato, în complicitate cu Carmelo Bonetta, și condamnată deja definitiv la 30 de ani de închisoare. 

Victima, de asemenea, de origine română, a fost ucisă cu 12 lovituri de cuțit și apoi incendiată în noaptea dintre 16 și 17 martie 2019, în zona rurală din Sant'Onofrio, Marsala. Victima, la fel ca Margareta Buffa, fusese adoptată de o familie din Marsala. Nu s-a făcut niciodată lumină deplină cu privire la motivul crimei.

Curtea de Apel din Palermo a pronunțat o sentință pentru Margareta Buffa, femeia româncă în vârstă de 34 de ani, acuzată de uciderea Nicoletta Indelicato, în vârstă de 25 de ani, în complicitate cu Carmelo Bonetta, care a mărturisit crima și a fost deja condamnat la 30 de ani de închisoare.

Nicoletta a sfârșit crunt

 

Judecătorii din procesul de apel au confirmat sentința pe viață pronunțată în primă instanță. Victima a fost ucisă în noaptea dintre 16 și 17 martie 2019 în zona rurală din Marsala. În acea noapte, cei doi inculpați ar fi ademenit-o acolo, apoi au înjunghiat-o cu 12 lovituri de cuțit și au dat foc la cadavru.

Cadavrul tinerei de 25 de ani a fost găsit la câteva zile de la dispariție, complet desfigurat, în urma unor lovituri de cuțit la nivelul feței. Judecătorii au respins cererea apărării de a obține o scrisoare de la Carmelo Bonetta. În scrisoare, bărbatul se pare că o exonera pe Buffa de acuzațiile pe care i le adusese inițial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel