Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Fetița româncă de 3 ani, găsită moartă, condusă pe ultimul drum: „Greta se va juca cu îngerii în Paradis”
WhatsApp
Greta, fetița româncă în vârstă de 3 ani care, în urmă cu o săptămână, a fost găsită înecată în piscina unei vile abandonate din Foligno, Italia, a fost ieri condusă pe ultimul drum.
Sursa foto: captură rgunotizie.it

Părinții micuței, soții Cristina și Ciprian, au stat îngenuncheați lângă fiica lor pe toată durata slujbei alături de cei doi câini Labrador cu care Greta a ieșit la plimbare în 12 mai, aceiași care au fost alături de fetiță în ultimele ei clipe din viață, încercând chiar să o salveze de la înec.

Citește și Șoc în Italia. Fetița dispărută a unei românce, găsită moartă lângă casă

Aproximativ 100 de persoane au fost ieri la înmormântarea micuței, inclusiv primarul din Foligno, Stefano Zuccarini, cu măști de protecție și păstrând regulile de distanțare socială.

 

„Moartea nu distruge dragostea”

 

Potrivit rgunotizie.it, slujba a fost oficiată de monseniorul Gualtiero Sigismondi: „În fața unei asemenea tragedii nu există cuvinte care să-i poată consola pe părinții ei, Cristina și Ciprian. Vocile noastre nu vor putea niciodată să aline o durere atât de mare. Nu există comparație pentru o mamă și pentru un tată care suferă din cauza morții unui copil. Dispariția din această lume a unui copil e mai grea decât propria moarte. În circumstanțe atât de dramatice există spațiu doar pentru împărtășirea durerii, pentru o îmbrățișare silențioasă. Dar moartea, chiar dacă reușește să distrugă corpul nostru, nu distruge dragostea, nu reușește să lovească mortal dragostea. Dacă nu aș avea siguranța că voi adânci rana deschisă a părinților ei, mi-ar veni dorința de a-i sugera Gretei să se joace cu îngerii în Paradis”.

La finalul slujbei, cei prezenți au aplaudat timp îndelungat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel