Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. După 14 zile de izolare, românii așteaptă la cozi infernale să îşi facă un test. Româncă: „Am stat trei zile la rând!”
WhatsApp
Italia a raportat ieri cel mai mare număr de îmbolnăviri din martie. Pentru că vor să afle dacă au sau nu coronavirus, românii stau la cozi uriaşe pentru a se testa după ce ies din izolare.

Zile la rând şi ore în şir la coadă. Este soarta pe care o au mii de oameni din Italia zilele acestea dacă trebuie să îşi facă un test. Lăcrămioara Martinaş a trăit experienţa pe propria piele. S-a întors recent din România, a stat 2 săptămâni în izolare, dar a vrut să fie sigură cu nu este infectată.

„Am stat trei zile la rând. A doua zi, de dimineaţă de la 3:53 până la 15 după-amiază am aşteptat la rând”, a declarat Lăcrămioara Martinaş, potrivit Observator.

Adică 13 ore aproximativ.

 

Acelaşi haos este în toate marile oraşe italiene

 

Acelaşi haos este în toate marile oraşe italiene. La Roma, oamenii stau la coadă mai bine 9 ore pentru a afla dacă sunt sau nu pozitivi la SARS-CoV-2.

„De fiecare dată când încerci sa suni, orice informație le ceri, îți zic ca toate informațiile le găsești pe site. Dar nu este adevărat și nu se poate nici sa faci rezervare online. Ei preferă ca 300-400 de persoane să se calce aici in picioare”, povestește un localnic.

În Milano şi Napoli, aglomeraţia de la centrele de testare s-a mutat la terasele ocupate de mii de oameni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel