Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Două tinere, ucise de o combină agricolă în timp ce dormeau pe câmp. O româncă e personaj-cheie în acest caz
WhatsApp
Fermierul care a ucis două tinere în timp ce opera o combină agricolă într-un lan de porumb a fost achitat. O româncă ar putea fi pedepsită în acest caz, pentru că nu a acordat primul ajutor victimelor.

Șoferul vehiculului agricol care le-a ucis pe cele două tinere de origine marocană, Hanan Nekhla (32 de ani) și Sara El Jaafari (28 de ani), într-un câmp de porumb, nu va fi judecat. Procurorul din Lodi a cerut clasarea cazului în cazul șoferului combinei, în timp ce cercetările continuă în cazul celorlalte patru persoane incluse în acest dosar.

Este vorba de trei marocani și o româncă (Othmane EA, Amine B., Abderrahim L., Larissa I. ) care se aflau împreună cu cele două victime la momentul faptei și care ar fi fugit fără a acorda ajutor victimelor.

Șoferul combinei agricole a scăpat de acuzația de omor din culpă pentru că nu ar fi putut observa nimic din cabina vehiculului agricol. Conform verificărilor tehnice efectuate, acesta nu putea să vadă sau să audă oameni care se ascundeau printre plantele de porumb care, la acel moment, crescuseră cu mult peste doi metri înălțime. Acesta a fost și motivul pentru care tractoristului în vârstă de 28 de ani a fost achitat, potrivit presei locale

Acest oribil accident s-a petrecut pe 2 iulie anul trecut, pe un câmp dintre San Giuliano și Locate. Trupurile fără viață ale celor două fete au fost găsite la 24 de ore după accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel