Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Două îngrijitoare ROMÂNCE au BĂTUT cu SĂLBĂTICIE bătrânii pe care îi îngrijeau. Imaginile sunt publice (VIDEO)
WhatsApp
Un bărbat italian și două îngrijitoare românce care lucrau la azilul de bătrâni „Ospedale Santo Spirito” din Cortemilia (Piemonte) au fost filmați în timp ce-i agresau pe bătrânii pe care trebuiau să-i aibă în grijă. 

În urma unor sesizări anonime, în căminul de bătrâni au fost instalate camere video ascunse care au surprins episoade repetate de abuz și violență împotriva oaspeților vârstnici cu vârste cuprinse între 78 și 98 de ani, în multe cazuri neputincioși și absolut incapabili să se apere, relatează Libertatea. Acțiunile lor au fost filmate și acum toți sunt judecați pentru tratamente violente chiar pe baza imaginilor.

Persoanele în vârstă au fost în mod regulat pălmuite și lovite, în unele cazuri împinse din scaunele cu rotile din care cădeau fără să se poată ridica de la pământ de unele singure, ridiculizate și insultate. În cursul anchetei începută în octombrie anul trecut, au fost constatate peste cincizeci de cazuri de violență. Cei trei angajați au fost trimiși în judecată pentru maltratare și rănire și declarați sub arest la domiciliu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel