Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi frați români riscă închisoare pe viață după ce au ucis un conațional. Autopsia a scos la iveală un cu totul alt scenariu
WhatsApp
Cristian Munteanu, în vârstă de 40 de ani, și Ștefan Munteanu, în vârstă de 36 de ani, riscă închisoarea pe viață, în Italia, după ce l-ar fi ucis pe Neculai Roșu, un alt român în vârstă de 50 de ani.

Potrivit ilmessaggero.it, autopsia a dezvăluit motivele reale ale morții lui Neculai Roșu, găsit mort într-o groapă din Tor Pagnotta pe 12 mai 2019. Se pare că victima nu era mort în momentul în care frații Munteanu au decis să scape de trupul său. Victima și-ar fi pierdut viața după ce i s-a fracturat gâtul în momentul în care a fost aruncată în canal. 

Astfel că procurorii au decis să-l acuze și pe Ștefan Munteanu de omor. Acesta este convins că victima era deja moartă. Chiar și așa, atât el, cât și fratele său riscă închisoarea pe viață fără posibilitate de a fi eliberați condiționat.

Amintim că Ștefan Munteanu și Neculai Roșu, doi oameni ai străzi, au băut mai mult alcool în seara zilei de 11 mai. La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict, iar Munteanu l-a lovit pe Roșu de mai multe ori. A doua zi dimineață, când s-a trezit din beție, lui Ștefan Munteanu i s-a părut că Neculai Roșu este în cortul său și nu mai respiră. A crezut că bărbatul este mort, așa că și-a chemat fratele, pe Cristian Munteanu, în ajutor. Cei doi au decis să scape de trupul lui Neculai Roșu și l-au aruncat într-un canal plin cu apă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel