Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Copil român, torturat de propria mamă: „Mă vindea unui pedofil”
WhatsApp
Povestea copilului român, în vârstă de 11 ani, care a avut curajul să se prezinte carabinierilor din cazarma San Basilio și să denunțe torturile provocate de mama și frații săi este un coșmar fără sfârșit. 
Român arestat după ce i-a dat 50 de lei unui copil pentru a întreține relații sexuale

Potrivit celor raportate de Leggo, copilul român de 11 ani care a fost forțat să scotocească prin coșuri în căutarea cuprului și să cerșească în transportul public a făcut obiectul atenției unui pedofil care l-a abuzat sexual în schimbul banilor. Bani care au intrat direct în buzunarele mamei.

Așa a ieșit din audierea protejată în prezența unui psiholog comandat de procurorul adjunct Claudia Alberti, coordonatorul anchetei.

„Mama mă lovește cu picioarele și mă lovește în cap și în spate dacă refuz să mă duc să caut fier și cupru în jurul coșurilor”, raportase copilul anchetatorilor.

„După clasa a cincea am vrut să continui să studiez, dar nu au vrut să mă mai trimită la școală pentru a mă face să lucrez. Nici măcar nu mă pot odihni pentru că mama mă bate dacă dorm”, a mai povestit copilul.

 

Copilul a fost obligat de mama sa să se culce cu „Unchiul Rocco”

 

Pe lângă tortură, bătăi, semi-sclavie, copilul român a fost nevoit să suporte și atențiile sexuale ale unui bărbat, un italian din cartierul San Basilio pe care tânărul de 11 ani îl numea „Unchiul Rocco”. Copilul a fost obligat de mama sa să sufere abordările sexuale ale pedofilului și să se culce cu el în schimbul banilor.

Personalul militar angajat în anchetă a confiscat telefonul mobil de la „Unchiul Rocco” pentru a verifica prezența materialului de pornografie infantilă.

Mama, în vârstă de 36 de ani, de origine română, a fost închisă în Rebibbia. Ordinul de custodie preventivă solicitat de procurorul adjunct Claudia Alberti și emis de judecătorul de instrucție Paolo Andrea Taviano scoate în evidență seria îngrozitoare de episoade de violență și maltratare suferite de copil.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel