Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Control într-un autocar plin cu români care se întorceau acasă. Un conațional, arestat
WhatsApp
Un român, în vârstă de 31 de ani, a fost săltat, ieri, de carabinieri dintr-un autocar cu care se întorcea acasă din Italia. 

Potrivit primelor informații oferite de autorități, controlul asupra autocarului cu români a fost făcut în Romagna, nordul Italiei. Se pare că românul avea un mandat de arestare pe numele său pentru proxenetism.

Presa din Italia scrie că românul ar fi forțat câteva tinere să se prostitueze. În „palmaresul” său erau câteva tinere uluitoare, care au făcut literalmente ca numeroși turiști să-și piardă capul pe coasta Rimini. Pentru o oră de dragoste, clienții au trebuit să apeleze la el pentru organizarea întâlnirii, precum și pentru locul unde relația urmează să fie consumată. Pentru fete, însă, nu au fost momente de plăcere și intimitate, deoarece au fost forțate și bătute ca să iasă pe plajă, cu intenția de a atrage clienții.

 

Fetele l-au denunțat pe român

 

Unele fete, însă, s-au răzvrătit de-a lungul timpului, găsind puterea de a-l denunța pe român. Datorită mărturiilor lor a fost posibil să se destructureze organizația criminală, trimițându-i pe toți partenerii românului în judecată.

După ce a fost condamnat, românul a încercat să fugă acasă, însă soldații Nucleo Operativo și Radiomobile, cu sprijinul patrulelor stațiilor Aurisina și Villa Opicina, l-au arestat și l-au condus la închisoarea Coroneo din Trieste, unde va trebui să execute pedeapsa de 1 an și 9 luni de închisoare pentru infracțiunile de exploatare și instigare la prostituție, fapte comise la sfârșitul anului 2010.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel