Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Controale antidrog: Carabinierii au arestat mai mulți români. Sute de doze confiscate
WhatsApp
Activitățile antidrog ale carabinierilor din Comandamentul Provincial din Roma, coordonate de Procuratura din Roma, continuă fără încetare. În timpul mai multor controale efectuate în ultimele zile în diferite cartiere ale Capitalei, din centrul orașului până la periferie, au arestat 13 persoane suspectate serios de infracțiunea de deținere și trafic de droguri și au confiscat cantități mari de droguri și bani.
Un român și mai mulți italieni au fost arestați. Drogurile și gestionare inadecvată a deșeurilor i-au adus în spatele gratiilor / Foto: Unsplash

În special, carabinierii de la stația San Basilio din Roma, în timpul unei patrule regulate în zonă, trecând pe Via Luigi Gigliotti, au observat un bărbat de 28 de ani, deja cunoscut pentru că în prezent are obligația de a se prezenta la poliție, care se plimba prin zonă. Bărbatul a fost oprit și supus unui control, în urma căruia a fost găsit în posesia a 10 pliculețe cu cocaină în greutate de aproximativ 6 grame.

În Tor Bella Monaca, în cursul a două activități distincte, carabinierii stației locale au arestat 3 persoane în flagrant delict. În apropierea cunoscutei piețe de comerț ambulant de pe Via dell'Archeologia, soldații au oprit o femeie româncă de 39 de ani, care a fost văzută administrându-i o doză de cocaină unui bărbat român, care a fost identificat și raportat ca fiind dependent la autoritatea competentă. Drogurile și suma de 20 de euro în numerar au fost confiscate.

 

Mai mulți români arestați pentru trafic cu droguri

 

În via G.B. Scorza, tot în apropierea cunoscutei străzi, au fost arestate două persoane, un român de 34 de ani și un italian de 18 ani, ambii cu antecedente penale și șomeri, prinși în timp ce primul vindea un pachet de hașiș unei fete identificate și semnalate ca fiind dependentă, iar cel de-al doilea pândea ca observator.

Aceștia au fost opriți și supuși unei percheziții corporale și au fost găsiți în posesia unei doze de hașiș și a sumei de 75 de euro, bani proveniți din activitatea ilegală.

În urma percheziției personale și a percheziției domiciliare, carabinierii de la stația Monte Mario au găsit și confiscat de la o femeie de 27 de ani, aproape 21 de mii de euro și peste 300 de grame de hașiș, precum și materiale pentru tăierea și ambalarea drogului, conform presei străine.

La Acilia, în schimb, carabinierii au arestat un student român de 21 de ani, care, în urma unei percheziții personale și domiciliare, a fost găsit în posesia sumei de 30 de mii de euro în numerar, precum și a 100 de grame de hașiș, 25 de grame de cocaină și 2 grame de marijuana, precum și a diverse materiale de ambalare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel