Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Celebrele canale din Veneția au rămas fără apă, iar gondolele stau în noroi
WhatsApp
Peisajul din Veneția a fost cu totul neașteptat vineri. Din cauza mareei neobișnuit de joase, multe din celebrele canale ale orașului italian au rămas fără apă .
venetia fara apa gondole in noroi

Din această cauză, multe gondole au rămas în noroi, pe fundul canalelor secate.  Imaginile sunt într-un contrast puternic cu cele din ianuarie, când Veneția a fost inundată de o maree de aproape un metru și jumătate, după ce sistemul de protecție MOSE, inaugurat acum două luni, nu a fost activat, scrie bbc.com.

Veneția este una din destinațiile turistice de top ale lumii, un loc romantic cu multe puncte de atracție. Orașul se află în Nord-Estul Italiei, în regiunea numită Veneto și a fost construit pe o aglomerație de aproximativ 118 insule aflate în Lagună Venețiană. Cele 150 de canale care străbat orașul sunt traversate de 354 de poduri.

2. venetia fa... (venetia-fara-apa.JPG)

Cele mai importante canale sunt Canal Grande și Canale della Giudecca pe care se pot admira maiestuaoasele gondole venețiene, devenite un simbol recunoscut în toată lumea și datorită cărora destinația mai este numită și orașul gondolelor. Pentru turiștii care ajung aici, o plimbare cu gondola este obligatorie și reprezintă cel mai romantic mod de a explora frumusețile venețiene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel