Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA. Bătrân MALTRATAT de badanta ROMÂNCĂ. Văduvul a fost găsit „îmbrăcat“ într-un sac menajer de îngrijitoarea BĂUTĂ
WhatsApp
O româncă de 55 ani, badanta unui văduv italian, este cercetată pentru maltratare, amenințări și hărțuiri la adresa bătrânului de care trebuia să aibă grijă. Oamenii legii au găsit-o pe femeie amețită de aburii alcoolului, în timp ce bătrânul era vizibil neîngrijit.

Badanta româncă în vârstă de 55 de ani lucra de zece luni în casa văduvului italian din Ali Terme. Ea fusese angajată de fiica bătrânului imobilizat pentru a-l îngriji. Însă femeia a uitat pentru ce fusese angajată de îndată ce s-a văzut singură cu bătrânul.

După zece luni de chinuri, bătrânul a reușit să își contacteze fiica și i-a spus că a fost atacat de badanta sa, iar fiica sa a chemat carabinierii.

Militarii au dat curs plngerii femeii și au mers la casa bătrânului, unde au găsit o totală dezordine, medicamente și haine împrăștiate peste tot, în timp ce bărbatul se găsea într-o stare de igienă precară, îmbrăcat cu un sac menajer în care să își facă nevoile fiziologice. Bătrânul a confirmat că a fost în permanență maltratat, amenințat chiar cu moartea și hărțuit, dar a suferit în tăcere, de frica badantei care îi monitoriza inclusiv convorbirile cu fiica lui.

Mai mult, badanta româncă nu s-a sfiit deloc să îl maltrateze chiar și de față cu carabinierii, care au remarcat că femeia emana o halitoză alcoolică puternică.

Românca a fost reținută apoi pentru rele tratamente aplicate unei persoane în vârstă pe care o avea sub îngrijire.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel