Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Bătaie între doi șoferi români de camion. Unul dintre ei a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat
WhatsApp
Bătaie între doi șoferi de camion. de naționalitate română. Un tânăr de 28 de ani a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu un cuțit. Viața lui nu este în pericol.

Altercație violentă în timpul nopții în interiorul unei agenții vamale. Unul dintre cei doi bărbați implicați a fost înjunghiat cu un cuțit. Agresorul se afla în stare de ebrietate și a fost dat în urmărire de poliție pentru vătămare corporală.

 

Doi român s-au îmbătat, iar unul din ei a sfârșit înjunghiat

 

Cearta violentă între doi cei șoferi de camion ar fi pornit fără un motiv anume, amenințările având să se transforme într-o tragedie în cursul nopții la Carimate, orașul Como, Italia.

Ambii șoferi erau de naționalitate română, tineri, până în 30 de ani. Însă, după câteva pahare de băutură în plus, conaționalii s-au luat la ceartă în incinta Agenției Vamale situată pe Via Colombriolo, o stradă care pornește de la sensul giratoriu de la Novedratese.

În momentul culminant al discuției, unul dintre ei a scos un cuțit și l-a folosit împotriva compatriotului său, rănindu-l. Speriat de gestul său, agresorul a sunat la ambulanță pentru a-i oferi îngrijiri victimei, iar acesta a fugit de la fața locului.

Vezi și: Italia. Un șofer român de TIR s-a răsturnat și a zdrobit o ambulanță cu mastodontul: Un asistent și pacientul și-au pierdut viața - VIDEO

 

Agresorul român este acuzat pentru vătămare corporală

 

Alarma a fost dată puțin după ora unu dimineața. În scurt timp au ajuns carabinierii de la compania Cantù și ambulanțele Areu (ambulanța și Crucea Roșie din Cantù). Bărbatul rănit, în vârstă de 28 de ani, a fost transportat la spitalul Sant'Anna cu răni minore.

Chiar dacă fugise, agresorul nu a ajuns prea departe, sfârșind seara tot la Urgențe, din cauza abuzului de alcool. Acesta a fost dat în urmărire pentru vătămare corporală gravă, conform presei străine.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel