Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Italia. Badantă româncă obsedată de fostul iubit, un îngrijitor român: L-a hărțuit cibernetic și fizic
O badantă româncă din Baricello, Italia a fost plasată în arest la domiciliu după ce și-a hărțuit fostul iubit, și el un îngrijitor român. Bărbatul nu mai putea ieți din casă de teamă că va da peste femeia care nu a acceptat despărțirea.
Foto ILUSTRATIV

Românca de 56 de ani a făcut tot ce a putut să nu îl lase în pace pe fostul concubin, care pusese punct relației anul trecut. Telefoane, SMS-uri, bilețele și chiar profile false de Facebook, totul pentru a încerca sa îi reintre în grații. Totul a culminat când femeia a făcut, în numele bărbatului, un profil pe un site de matrimoniale, cu numărul de telefon al bărbatului, acesta fiind sunat continuu de diverse persoane. 

Omul nu a mai suportat și, în decembrie nul trecut, a obținut un ordin de restricție, după ce a denunțat-o pe femeie, iar judecătorul i-a interzis astfel să se mai apropie de el sau de locurile frecventate de acesta. Românca nu a încetat acţiunile de hărţuire cibernetică și de la distanţă, prin apeluri telefonice și SMS-uri.  

Citește și: Italia. Badantă româncă, hărțuită de fiul unei familii pe care o îngrijea: Era obsedat de ea

Bărbatul a fost nevoit să blocheze apelurile femeii, care schimba numerele de fiecare dată. Fostul iubit nu mai mergea nici la cumpărături de teamă să nu o întâlnească. De fapt, femeia a fost găsită în fiecare loc frecventat de el. Când nu reușea să vorbească telefonic, îi lăsa bilețele pe bicicletă sau sub ușa locuinței. Ea a continuat să-l urmărească inclusiv când ieșea cu prietenii. De fiecare dată când reușea să-l blocheze pe stradă, erau certuri în public, potrivit Il resto del Carlino

Bărbatul hărțuit, în vârstă de 50 de ani, de asemenea român şi îngrijitor în Italia, a denunțat-o iar pe fosta concubină, iar judecătorul pentru anchete preliminarii a decis imediat ca femeia româncă să fie pusă sub arest la domiciliu.

[citeste si]


Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
26 sep 2020, 17:17
DCMedical.ro
23 sep 2020, 23:27
DCBusiness.ro
26 sep 2020, 11:24
DefenseRomania.ro
26 sep 2020, 13:58
DCBusiness.ro
26 sep 2020, 11:24
DefenseRomania.ro
26 sep 2020, 13:58
DCNews.ro
26 sep 2020, 17:17
DCMedical.ro
23 sep 2020, 23:27