Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă ROMÂNCĂ, moștenire FABULOASĂ de la bătrâna pe care o îngrijea
WhatsApp
O badantă româncă, în vârstă de 45 de ani, din Italia, a primit, prin testament, casa bătrânei pe care a îngrijt-o ani la rând , în vârstă de 92 de ani.

Potrivit giornaledibrescia.it, românca, pe numele ei Antoneta, a fost acuzată că ar fi forțat-o pe italiancă să o treacă în testament, însă bătrâna dezminte aceste informații spunând că era conștientă atunci când și-a făcut testamentul și când a decis cui să îi lase bunurile sale după ce moare.

Bătrâna are șase nepoți, iar aceștia au apelat la judecători pentru a contesta testamentul. În timpul procesului, italianca a fost plasată într-un centru pentru bătrâni. Ea a explicat, printr-o scrisoare, de ce a lăsat bunurile româncei.

Citește și Italia. BADANTĂ ROMÂNCĂ, dată în URMĂRIRE prin Interpol. Un CARABINIER a ajutat-o să SCAPE

„Am ajuns la această decizie pentru că m-am simțit abandonată de voi toți. Așa cum voi nu v-ați simțit obligați față de mine cu ceva, la fel și eu am considerat că sunt liberă să decid ce voi face și cui voi lăsa bunurile mele după ce nu voi mai fi. Am avut de la această femeie atenția și afecțiunea pe care nu am primit-o niciodată de la voi. Doresc ca deciziile mele să fie respectate! Vreau să îi dau Antonetei posibilitatea să-și trăiască viața liniștită și cu demnitate", a scris italianca în scrisoare.

Citește și Italia. Tânără badantă ROMÂNCĂ, BATJOCORITĂ de un BĂTRÂN sub AMENINȚAREA armei

La finalul procesului, testamentul a fost considerat valid și românca a precizat că se va adresa unui judecător ca să poată să o aducă pe bătrână înapoi acasă și să aibă grijă de ea pentru că nu ar fi trebuit niciodată să ajungă într-un azil.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel