Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă ROMÂNCĂ, hărțuită de tatăl băiatului cu dizabilități pe care îl asista: „Tu ești o cu**ă, vei fi scârba satului”
WhatsApp
O badantă româncă, în vârstă de 60 de ani, care asista un băiat cu dizabilități, în Fabrica di Roma, provincia Viterbo a, a fost nevoită să renunțe la locul de muncă din cauza tatălui băiatului care ar fi hărțuit-o în repetate rânduri.

Potrivit tusciaweb.eu, totul a început după ce tatăl băiatului, în vârstă de 83 de ani, a angajat-o pe româncă ca să aibă grijă de fiul lui care are un handicap. Totul a fost bine la început, însă italianul ar fi început să o amenințe pe româncă și să îi adreseze jigniri. 

Atunci, românca a intentat un prim proces pentru probleme legate de muncă pe care l-a pierdut și și-a dat demisia. Jignirile și amenințările nu au încetat să apară: „Ai grijă ce faci, te distrug, tu ești o cu**ă, dacă nu reușesc să-ți fac rău eu, o vor face alții pentru mine, te voi distruge, vei fi scârba satului”.

Românca a intentat și un al doilea proces împotriva italianului pentru hărțuire. Femeia a povestit judecătorilor că bătrânul chiar ar fi încercat să sară gardul locuinței sale pentru a ajunge la ea. 

De cealaltă parte, bătrânul spune că între el și româncă ar fi existat o relație amoroasă și ca dovadă a adus un extras de cont în care s-ar fi văzut că ar fi retras 15000 de euro pentru a-i cumpăra o locuință. 

Procesul va începe în data de 15 ianuarie 2020.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel