Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă „amorezată“ de bătrânul asistat: Dragostea l-a costat peste 500.000 de euro
WhatsApp
O femeie de 48 de ani, care fusese angajată ca să aibă grijă de un bătrân de 64 de ani, cu un deficit cognitiv, a ajuns pe mâinile poliţiştilor.  
O badantă s-a căsătorit cu fiul bătrânei pe care o îngrijea fără ca el să știe. despăgubiri de peste 10 mii de euro

Din 2017 până în prezent, badanta i-ar fi sustras aproximativ 500.000 de euro din conturile bărbatului. Femeia l-a convins pe acesta că îl iubește și că vrea să se căsătorească cu el.

Femeia a folosit banii pentru a-şi cumpăra o casă, în valoare de 220.000 de euro. O parte din bani i-a cheltuit pentru chirurgie plastică, mașini şi haine de firmă. Alerta a fost dată de bancă, care a raportat retrageri ciudate de numerar. Badanta i-ar fi spus bărbatului pe are îl îngrijea că are nevoie de bani pentru tratamentul mamei sale. care ar fi grav bolnavă, scrie fanpage.it.

Carabinierii din Torino au demarat o anchetă şi au plasat femeia în arest. Mai mult, aceasta nu are voie să mai aibă reședința în municipiul Torino, are interdicția de a se apropia de locurile frecventate de persoana jefuită. La fel, nu are voie să comunice cu bărbatul pe care l-a jefuit. Conturile curente și casa cumpărată de badantă la nord de Torino au fost confiscate, iar bărbatul, care nu are rude, a fost încredințat serviciilor sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel