Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O platformă, dedicată ofertelor şi cererilor de muncă, lansată într-o regiune din ITALIA
WhatsApp
Locuieşti în Toscana şi cauţi un loc de muncă? Autorităţile locale îşi sar în ajutor.  Astăzi, 27 mai, a fost lansată o nouă platformă Toscana Lavoro, dedicată ofertelor şi cererilor de muncă în Toscana. 

Toscana Lavoro este o platformă de servicii care vine să sprijine întâlnirea dintre angajatori şi cei care caută și care oferă un loc de muncă.

„Scopul nostru este să facilităm comunicarea dintre cetățean și companii, pe de o parte, și administrația publică pe de altă parte, în vederea transparenței. O întâlnire rațională și logică dintre ofertă și cerere a locuirilor de muncă ajută, concret, atât companiile, cât și pe cei care îşi caută un loc de muncă ", a explicat consilierul pentru muncă, formare și educație din regiune, Cristina Grieco . "Începem cu secțiunea dedicată cetățenilor, dar în câteva săptămâni vor intra în funcțiune și celelalte secțiuni".

Platforma, unică pentru toate teritoriile, este divizată în trei secțiuni: cetățeni, companii, agenții de angajare. Pagina dedicată cetățenilor este deja activă. În câteva săptămâni şi celelalte secţiuni vor fi funcţionale. Accesul la secțiunea Cetățeni poate avea loc în trei moduri: gratuit (fără autentificare), cu utilizator și parolă și prin Spid și/sau Cns.

Serviciile puse la dispoziție depind de metoda de acces. Cu acces gratuit, cetățeanul va putea căuta și vizualiza doar ofertele de locuri de muncă în Toscana.

Cu utilizator și parolă, cetăţenii vor putea trimite CV-ul, poate programa o întâlnire la un centru de angajare. 

Cu autentificare prin  Spid sau Cns, cetățeanul va avea la dispoziție toate datele privind locurile de muncă în toate regiunile, precum şi multe alte facilităţi.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel