Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Al doilea suspect implicat în moartea românului Cristian Muntianu, identificat de anchetatori
WhatsApp
Al doilea suspect al crimei comise împotriva lui Cristian Muntianu, românul ucis pe 27 martie într-o clădire abandonată din Villa Rosa, provine din Europa de Est, autoritățile neprecizând dacă este vorba despre un alt conațional sau nu. Și acest din urmă suspect ar fi tot o persoană fără adăpost. Înaintea lui, o altă persoană fără adăpost, cetățean italian, a ajuns printre suspecți.
Italia. Al doilea suspect, vinovat de moartea românului Cristian Muntianu, identificat de anchetatori.

Anchetatorii vor aprofunda investigațiile și vor efectua unele verificări încrucișate pentru a grăbi investigațiile. Crima a avut loc pe 27 martie. Cadavrul victimei a fost găsit la doar câteva zile după ce a fost semnalată dispariția sa, datorită unui câine polițist.

Vezi mai multe: Italia. Român de 47 de ani, dispărut de la începutul lunii: L-ați văzut pe Cristian?

Bărbatul fără adăpost, de origine română, în vârstă de 47 de ani, a fost descris de toți drept blând și inofensiv. Își petrecea zilele în fața unui centru comercial, unde cerșea. Îngrijorați de dispariția lui Cristian, unii comercianți au sesizat autoritățile, care au demarat cercetările. Și pe rețelele de socializare mai mulți cetățeni și-au exprimat îngrijorarea privind dispariția lui Cristian.

Vezi si: Cristian, găsit decedat, sub o grămadă de deșeuri. Carabinierii au identificat un suspect, vinovat de moartea românului

G Ad:

Din păcate, câteva zile mai târziu, trupul său fără viață a fost găsit în clădirea în care își petrecea nopțile. Clădirea nu a fost niciodată finalizată și a devenit un refugiu pentru cei fără adăpost, precum și pentru toxicomanii și traficanții de droguri, scrie ilmartino.it.

 

Italia. Al doilea suspect, vinovat de moartea românului Cristian Muntianu, identificat de anchetatori 

 

Totuși, locul crimei și locul unde a fost găsit cadavrul nu coincid, fiind situate pe două etaje diferite. Anchetatorii presupun, așadar, că asasinul își cunoștea victima și că uciderea și mutarea cadavrului au avut loc în două momente distincte.

Mai întâi l-ar fi ucis pe românul de 47 de ani cu o sticlă, lovindu-l în repetate rânduri. Apoi a târât corpul în subsol, unde l-a ascuns sun o grămadă de moloz.

Nu rata si: Italia. Cristian, românul dispărut de trei săptămâni, găsit mort, sub un morman de moloz și gunoi

Odată cu identificarea celui de-al doilea suspect, cercetările fac un pas înainte. După autorizarea Parchetului, cadavrul lui Cristian românului  a fost repatriat în România, la cererea familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
27 iun, 18:23
DCMedical.ro
27 iun, 19:02
DCBusiness.ro
27 iun, 15:21
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCBusiness.ro
27 iun, 15:21
DefenseRomania.ro
24 iun, 13:33
DCNews.ro
27 iun, 18:23
DCMedical.ro
27 iun, 19:02
Spectacola.ro
26 iun, 15:47
Spectacola.ro
26 iun, 15:47
RadioDCNews.ro
27 iun, 16:16
RadioDCNews.ro
27 iun, 16:16
Astrosens.ro
21 iun, 12:35
Astrosens.ro
21 iun, 12:35