Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a sechestrat propriul fiu după ce a bătut-o și a alungat-o pe mamă din casă
WhatsApp
Un român, în vârstă de 35 de ani, și-a fugărit soția din casă și l-a sechestrat pe propriul fiu în Lucca, regiunea Toscana, Italia.
carabinieri

Evenimentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, în zona San Concordio. Polițiștii de la Lucca au intervenit pentru a soluționa o ceartă între soți, ambii de naționalitate română, care a avut loc în fața fiului minor.

Femeia a fost cea care i-a avertizat pe agenți, îngrijorată de modul în care a luat-o cearta: tânăra de 33 de ani a spus, de fapt, că a fost bătută și alungată din casă de soțul ei, care a și privat-o a telefonului ei mobil și de cheile de acasă. Principala preocupare a fost însă îndreptată către fiu, care a fost sechestrat în casă de tatăl său.

Românca s-a refugiat în casa vecinilor și a chemat poliția de acolo. Odată ajunși la fața locului pentru a verifica dacă copilul este în regulă, agenții au avut de-a face cu ostilitatea românului, care le-a interzis polițiștilor să intre în apartament și să discute cu fiul lui.

Cu toate acestea, agenții au reușit să se asigure că copilul nu a fost rănit, iar apoi au cerut întăriri. În acel moment, bărbatul a plecat ca o furie și i-a atacat. După o scurtă luptă, bărbatul a ajuns în cătușe, în timp ce unul dintre ofițeri a suferit câteva răni.

Odată ce mama și fiul s-au reunit, au fost încredințați unui centru anti-violență.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel