Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a omorât soția și apoi s-a sinucis. Cadavrele, găsite unul peste altul în bucătărie. Un copil de 10 ani a rămas orfan - VIDEO
WhatsApp
Este șoc în Italia, după o crimă urmată de sinucidere, astăzi, într-o familie de români din Montesilvano, o comună din provincia Pescara, regiunea Abruzzo. Potrivit primelor informații, un român, în vârstă de 50 de ani, și-ar fi ucis soția, tot româncă, și apoi și-ar fi luat și el viața.
Italia. Un român și-a omorât soția și apoi s-a sinucis. Cadavrele, găsite unul peste altul în bucătărie. Un copil de 10 ani a rămas orfan

Drama a avut loc în jurul orei 8:30, în această dimineață, într-o casă din via Tagliamento 11 din Montesilvano. 

Primele detalii dramatice apar în presa din Italia. Conform informațiilor inițiale, românul ar fi înjunghiat-o pe soție, tot în vârstă de 50 de ani, apoi s-a înjunghiat în abdomen. Corpurile neînsuflețite ale soților români au fost găsite unul peste altul, în bucătărie, după ce un vecin a alertat 113 pentru că a auzit țipete alarmante care veneau din casă.

Carabinierii Montesilvano și medicii au ajuns la fața locului cu o ambulanță, însă au putut constata doar moartea cuplului. Investigațiile sunt încredințate carabinierilor din nucleul de anchetă al comandamentului provincial Pescara.

Cuplul are un copil de 10 ani care este înscris la o școală din Montesilvano și care nu era acasă în momentul tragediei.

 

 

Cuplul de români locuia în Italia de 15 ani

 

Potrivit mărturiilor vecinilor și cunoscuților, aceștia locuiau în Italia de 15 ani și erau perfect integrați. Bărbatul era zidar, dar era disponibilizat de câteva luni, iar soția sa lucra pentru o companie de curățenie.

Vecinii descriu o luptă care a durat vreo zece minute cu țipete „inumane”, apoi o tăcere deplină. Acestea sunt momentele care au precedat crima urmată de sinucidere, care a avut loc dimineața în Montesilvano, în via Tagliamento. 

Se pare că vecinii cuplului au încercat întâi să-i sune pe soție și pe soț, dar fără să primească răspunsuri au dat semnalul de alarmă. În afara casei, care se află pe o stradă mică de câteva sute de metri, în care toată lumea se cunoaște, soția și soțul sunt descriși de vecini ca „oameni buni, serioși, întotdeauna disponibili pentru toți”. 

„Primul gând s-a îndreptat către copil, pentru că nu știam dacă este sau nu acasă. Ne-am temut că au făcut vreun gest extrem. L-am căutat, dar din fericire nu l-am găsit acasă. Apoi am aflat că era la școală”, așa descriu salvatorii și carabinierii primele momente în interiorul casei din via Tagliamento.

Copilul a fost acum încredințat serviciilor sociale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel