Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român dat dispărut de familie, găsit fără suflare: Anchetă deschisă după moartea lui Marius
WhatsApp
Un român, în vârstă de 35 de ani, dat dispărut duminică de familie, a fost găsit mort, ieri seară, în iazul Alkali din Prato, Italia.
Italia. Un român dat dispărut de familie, găsit fără suflare: Anchetă deschisă după moartea lui Marius. FOTO: captură notiziediprato.it

Trupul neînsuflețit al unui român a fost găsit în lacul Alkali din via De Gasperi din estul Prato, la câțiva pași de Interport și Gonfienti. Descoperirea a fost făcută ieri, 18 iulie, la ora locală 19:45, de scafandrii pompierilor angajați în căutarea lui Marius J. Tânărul român nu a mai dat nicio veste de duminică seară, iar ultima dată a fost văzut chiar lângă lacul Alkali.

Căutările au început în jurul orei locale 16:00. Asociațiile de voluntari ale sistemului de protecție civilă au venit în sprijinul pompierilor și polițiștilor. La câteva ore după, a fost făcută trista descoperire. La fața locului au sosit magistratul de gardă și medicul legist. Ieri seară a sosit confirmarea că trupul neînsuflețit găsit în apă este tocmai cel al românului.

Autoritățile au început o anchetă pentru a înțelege de ce românul a ajuns în iaz și cauza morții.

Tragedie într-o familie de români: Un bărbat şi o femeie au murit înecaţi, sub ochii celor doi copii

 

Vezi și 

 

Spania. Un copil român de 6 ani, înecat în timp ce era în apă cu mama și frățiorul lui

 

Un copil român, în vârstă de 6 ani, a murit, ieri, înecat în zona digului plajei Canet d'en Berenguer, comunitatea autonomă Valenciană din Spania. Scafandrii Gărzii Civile au recuperat trupul neînsuflețit cinci ore mai târziu.

Tragicul eveniment s-a petrecut în momentul în care băiețelul făcea baie cu fratele mai mare și cu mama sa. Această zonă este semnalizată cu scăldatul interzis, printre alte motive, din cauza curenților puternici. La un moment dat, toți membrii familiei au căzut într-o groapă sub apă de câțiva metri, în același timp. Mama româncă a reușit să iasă la suprafață împreună cu fiul ei cel mare. După ce l-a căutat pe celălalt băiețel de șase ani și nu l-a putut vedea, aceasta a anunțat serviciile de urgență.

O dată cunoscute faptele de către Garda Civilă, imediat a fost lansat dispozitivul de căutare și localizare, format din diferite patrule ale Gărzii Civile din Cuartell și Sagunto, care au început căutarea băiețelului român dispărut. 

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel