Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Sfârșit tragic pentru un român. Ion a murit după ce a terminat serviciul: „A fost gigantul blând, amabil și politicos”
WhatsApp
O boală fatală a pus capăt vieții lui Ion R., un român în vârstă de 57 de ani, care locuia la Suzzara, provincia Mantova, Italia. 

Incidentul a avut loc în jurul orei 18:00, sâmbătă, 27 noiembrie. Bărbatul, de o constituție robustă și deja cu unele probleme de sănătate, era angajat al unei cooperative sociale, care gestionează terenul ecologic din via Brigate Garibaldine, la marginea orașului Gonzaga.

Ion tocmai își terminase ziua și era cât pe ce să închidă biroul de pe teren când, deodată, i s-a făcut rău și a căzut pe spate. La câțiva metri era un coleg care îl aștepta și, când l-a văzut căzând, s-a dus imediat să-l ajute. La momentul îmbolnăvirii ploua și colegul l-a dus cu greu pe român în interiorul șopronului acoperit.

Între timp, a alertat 112 care în câteva minute a sosit la fața locului. Medicii salvatori și voluntarii de la ambulanță au făcut tot ce le-a stat în putință încercând să-i salveze viața, dar, din păcate, nu a fost nimic de făcut.

 

Ion era foarte cunoscut în comunitate

 

La fața locului a intervenit și o patrulă de la Nucleul Radiomobil Gonzaga, care a efectuat constatările relevante. Întrucât a fost vorba de moarte naturală, nu a fost necesară nici intervenția magistratului de gardă și nici cea a SPSAL.

Ion era foarte cunoscut în comunitate. A fost „gigantul blând” al terenului, mereu disponibil, amabil și politicos cu toată lumea. De aproximativ 3 luni lucra ca voluntar la clubul Arci Laghi Margonara cu ocazia unor evenimente speciale.

Condoleanțe au fost exprimate familiei de către consilierul de mediu Massimiliano Sacchi, în numele întregii administrații precum și de către președintele cercului Arci, Tiberio Mondini, în numele tuturor voluntarilor care l-au cunoscut și apreciat pentru angajamentul și simpatia sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel