Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Se cere închisoare pe viață pentru o badantă româncă. Pensionarul i-a promis că se va căsători cu ea și că-i va lăsa toată averea
WhatsApp
Se cere închisoare pe viață pentru o badantă româncă, în vârstă de 26 de ani, care l-ar fi ucis pe pensionarul de care avea grijă, în vârstă de 89 de ani, care i-a promis că se va căsători cu ea și că-i va lăsa toată averea.

Dana Mihaela C. a fost „trădată” de o panglică cu care ar fi legat încheieturile victimei. Arcul cu care au fost legate încheieturile victimei de scaun i-a îndreptat imediat pe anchetatori înspre româncă. Confidențele făcute unui prieten, interceptările telefonice din închisoare, alături de analiza celulelor telefonice care au reconstituit traseul și, în final, găsirea mașinii victimei au făcut-o pe procuroarea Cecilia Baravelli să nu aibă îndoieli asupra făptuitorului crimei.

Pedeapsa cerută, așadar, este cea maximă: închisoare pe viață. Românca a fost arestată pe 20 noiembrie 2020, potrivit procurorului, sub acuzația că l-a torturat și ucis pe Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, în noaptea dintre 11 și 12 iulie 2020. Bătrânul nu numai că a angajat-o ca îngrijitoare, dar i-a promis că se va căsători cu ea și că îi va lăsa moștenirea. „A fost o crimă brutală”, a subliniat procurorul. „Ea l-a ucis pentru a-i fura puținii bani pe care le ținea acasă și pentru a-i fura o mașină veche”.

Italia. O mamă româncă și-a găsit sfârșitul sub atacul soțului: Copilul cuplului, de numai patru ani, era în casă în momentul tragediei - FOTO

 

Românca ar fi acționat cu alți complici neidentificați

 

Femeia, care ar fi acţionat cu alţi complici neidentificaţi, l-ar fi sugrumat şi ucis după ce l-a imobilizat cu bandă adezivă pe care au fost găsite urme de ADN. Cazul ar urma să fie soluționat prin descoperirea dispariției mașinii bătrânului care a fost furat de femeie și apoi încercarea de a scăpa de autovehicul.

Mașina a fost predată unui condamnat, care ar fi trebuit să o distrugă, dar care, în schimb, a decis să o păstreze pentru el. „Oricum nu aveam permis”, a spus bărbatul în sala de judecată în timpul procesului. Giuseppe Sorce, acuzat că a primit mașina, a confirmat în instanță că a primit-o, dar că nu știa de unde provine.

După prezentarea rechizitoriului, au existat pledoariile apărătorilor părții civile Vito Cangemi și Giuseppe Cacciatore și ale avocatului badantei românce, Angelo Asaro. Curtea de judecată prezidată de Wilma Angela Mazzara va emite sentința pe 30 septembrie.

Dublă crimă în Italia. Mamă româncă și fiica ei, împușcate de soțul italian. Gabriela și Renata au fost găsite moarte în vila lor

 

Badanta româncă l-ar fi torturat pe pensionar

 

Dana Mihaela a intrat în vizorul autorităților italiene în luna iulie 2020 după ce bătrânul pe care aceasta îl asista a fost găsit mort, în casă, cu mâinile și picioarele legate. Cel care a făcut macabra descoperire a fost fiul vârstnicului, impacientat că de câteva zile părintele lui nu îi mai răspunde la telefon. 

Potrivit anchetatorilor, badanta româncă ar fi plănuit crima în mai puţin de 24 de ore. Femeia l-ar fi torturat pe pensionarul pe care îl îngrijea ca să-i spună unde ţine banii. După ce ar fi luat banii şi l-ar fi ucis pe bărbat, Dana Mihaela ar fi fugit cu maşina acestuia, pe care, ulterior, i-ar fi dat-o unui cunoscut ca să scape de ea.

În România, badanta româncă era căutată de polițiști pentru furt din locuințe.

Italia. Criminalul român care şi-a ucis mama şi sora, analizat de procurori: „Lucid, rece, fără remuşcări”

 

------------------------------------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel