Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, găsită moartă în pat, după mai bine de zece zile de la deces
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită moartă, astăzi, într-un apartament din Gorgo al Monticano, provincia Treviso, regiunea Veneto din Italia.
Italia. Româncă, găsită moartă în pat, după mai bine de zece zile de la deces. FOTO: captură giornalenordest.it

Descoperire tragică într-un apartament situat într-o clădire la numărul 80 din via Postumia Centro din Gorgo al Monticano.

De câteva zile proprietarii nu au avut nicio veste despre chiriașă, o femeie de 44 de ani, de naționalitate română. Pentru că nu le răspundea la telefon și nici la ușă, proprietarii au apelat la asistentul social și la Poliția Locală care au sosit și ei să o verifice pe româncă și au bocănit în ușa apartamentului. În lipsă de răspuns, aceștia au solicitat intervenția pompierilor și carabinierilor.

Pompierii au deschis ușa și, odată intrați în apartament, au găsit pe pat trupul neînsuflețit al româncei, în stare avansată de descompunere.

Primele cercetări arată că moartea româncei ar fi putut avea loc în urmă cu zece zile. Medicul legist i-a comunicat primarului Giannina Cover că decesul româncei de 44 de ani nu ar fi unul violent, trupul neînsuflețit nu prezenta urme de lovire.

Carabinierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

 

Marinela, găsită moartă în casă după mai bine de doi ani de la deces

 

Weekendul trecut o altă femeie a fost găsită moartă în Italia în propria locuință. Marinela B., în vârstă de 70 de ani, a fost găsită moartă în casă, în Como, la cel puțin doi ani de la decesul ei. Trupul mumificat era pe un scaun în sufragerie. Marinela locuia într-o vilă mică de la periferie Como pe care o vânduse, dar păstra uzufructul. Vecinii l-au sunat pe noul proprietar pentru că vântul puternic a stricat unele plante, de aici și descoperirea.

Femeia vânduse casa, o vilă mică de la periferia Como, unui elvețian, păstrând dreptul de uzufruct. Nu avea rude și nici cunoscuți apropiați. Altfel nu se explică această tragedie a singurătății.

Marinela a fost găsită vineri după-amiază de către pompieri, cadavrul ei încă stând pe un scaun din sufragerie, într-o stare avansată de descompunere: iar prima ipoteza este că ar fi moartă de cel puțin doi ani, conform primelor investigații și ultimelor contacte ale femeii cu lumea exterioară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel