Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, prins cu 14 lingouri de aur pe un aeroport. Bărbatul se întorcea în țară, dar a omis un amănunt - FOTO
WhatsApp
Un român a fost prins cu 14 lingouri de aur, în valoare de 400.000 de euro, pe aeroportul din Bologna, Italia.
Italia. Român, prins cu 14 lingouri de aur pe un aeroport. Bărbatul se întorcea în țară, dar a omis un amănunt - FOTO capturi bolognatoday.it

Românul a fost interceptat pe aeroportul Marconi din Bologna cu valiza „căptușită” cu lingouri de aur în valoare de aproximativ 400.000 de euro. Descoperirea a fost făcută de militarii Guardia di Finanza și oficialii Agenției Vamale în timpul controalelor pentru combaterea infracțiunilor economice și financiare. 

 

Românul se întorcea în țară, însă a omis un amănunt... transferul de aur în și din străinătate pentru o valoare egală sau mai mare de 12.500 de euro trebuie declarat la unitatea de informații financiare din Italia. În caz contrar, persoana va plăti o penalitate de la 10 până la 40% din suma nedeclarată.

2. -imagine fara descriere- (italia--roman--prins-cu-14-lingouri-de-aur-pe-un-aeroport--barbatul-se-intorcea-in-tara--dar-a-omis-un-amanunt-2.jpg)

Concret, explică anchetatorii, pasagerul român nu declarase anterior operațiunea de export de aur la Unitatea de Informații Financiare, declarație care este obligatorie pentru valori egale sau mai mari de 12.500 de euro. Bărbatului i-au fost ridicate șase din cele 14 lingouri, ca garanție pentru plata sancțiunii cuvenite către Ministerul Economiei și Finanțelor.

3. -imagine fara descriere- (italia--roman--prins-cu-14-lingouri-de-aur-pe-un-aeroport--barbatul-se-intorcea-in-tara--dar-a-omis-un-amanunt-3.jpg)

O româncă a reușit o raritate într-un spital din Italia. A născut gemenele în mod natural: „Le mulțumesc foarte mult medicilor!”

 

Vezi și 

 

Italia. Patru români, intermediari într-o înșelătorie de 1,5 milioane de euro

 

Patru români și un cuplu de italieni sunt cercetați pentru că ar fi prejudiciat statul cu 1 milion și jumătate de euro. Ei ar fi obținut ilegal venituri de cetățenie pentru 314 conaționali.

Italia. O româncă a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal și a ramas blocată în centură

314 români au primit venituri din cetățenie fără a avea niciun drept asupra lui. A fost suficient să plătească 25 de euro, o sumă mică, directoarei unui Caf (n.r. - Cadrul comun de Autoevaluare al modului de Funcționare a instituţiilor publice) din Torino, Italia, pentru a putea obține măsura de sprijin, chiar dacă lipseau unele cerințe minime, precum faptul de a locui 10 ani în Italia, dintre care ultimii doi continuu.

Directoarea Caf a fost arestată la domiciliu pentru că a facilitat conaționalilor noștri venitul de cetățenie, cu ajutorul soțului și a celor patru intermediari români, care momentan nu se află în Italia. Cei patru ar fi avut rolul de colecționari, adică aduceau clienți la pentru a-i face să obțină mai ușor venituri de cetățenie.

Citește continuarea AICI...

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel