Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Rămășițele unei fetițe românce de 11 ani, găsite după șase ani: Larisa a fost ucisă, alături de mama ei, de fratele vitreg
WhatsApp
Râul Adige a adus pe uscat, duminică, oase umane, iar anchetatorii sunt de părere că sunt ale Larisei, micuța româncă care la numai 11 ani a fost ucisă, alături de mama sa, de fratele vitreg în Albaredo d'Adige, provincia Verona, regiunea Veneto din Italia.

Descoperire macabră în Roverchiaretta unde râul Adige a adus pe uscat oase umane. Mai exact, este vorba de o calotă mică, atribuită unei ființe umane, potrivit primelor cercetări. Oasele găsite au fost trimise la Institutul de Medicină Legală al Policlinicii Borgo Roma unde vor fi efectuate analizele și investigațiile genetice pentru a afla dacă este vorba despre micuța Larisa.

Potrivit anchetatorilor, ar putea fi una dintre rămășițele micuței Larisa Elena, o tânără de 11 ani de origine română ucisă la data de 13 februarie 2016 în casa ei din Albaredo d'Adige de fratele ei vitreg, Andrei Filip. În acea zi îngrozitoare, tânărul i-a tăiat gâtul mamei sale cu un cuțit după o ceartă, dar furia lui o lovise atunci și pe sora lui vitregă, care a fost sugrumată și ucisă. Tânărul, de 20 de ani a pus trupurile mamei sale și ale Larisei în trei pungi pe care le-a aruncat apoi în Adige de pe podul care leagă Albaredo d'Adige de Ronco all'Adige și apoi a fugit in Romania.

Cazul a stârnit multă consternare pentru că tânărul de 20 de ani nu a dat niciodată niciun semn de regret în timpul interogatoriului, arătând în schimb o răceală absolută. Tânărul român a fost apoi condamnat la 30 de ani de închisoare.

 

Geanta care conținea partea rămasă din trupul micuței Larisa nu a fost niciodată găsită


La o săptămână după acea dublă crimă, a fost găsită în Adige o pungă care conținea membrele inferioare ale mamei și fiicei. În luna aprilie a acelui an, însă, ieșise la iveală, la aproximativ 700 de metri de podul Bonavigo, o pungă în care se afla capul și trunchiul mamei. Geanta care conținea partea rămasă din trupul micuței Larisa nu a fost niciodată găsită.

Duminică, 6 februarie, în jurul orei 16:00, un cuplu își plimba câinele când au observat că este ceva între pietriș și nisip în zona Roverchiaretta. După ce s-au apropiat au observat că era un craniu mic și așa au chemat imediat carabinierii.

Locul descoperirii este destul de asemănător cu cel în care a fost recuperată geanta care conţinea bustul mamei, detaliu care îi fac pe anchetatori să creadă că acel craniu poate fi al Larisei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel