Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O prostituată româncă l-a stors de bani pe un italian: Bărbatul și-a amenințat mama pentru a-i oferi mii de euro Alinei
WhatsApp
Alina, o prostituată româncă din Valdagno, regiunea Veneto, Italia, l-a făcut pe un italian să se îndrăgostească de ea și a reușit să-l stoarcă de bani după ce i-a spus că are nevoie pentru „plata unei operații urgente” a fiului ei. 

Italianul pe care l-a păcălit, în vârstă de 48 de ani, șomer, a fost condamnat la închisoare fiind găsit vinovat pentru maltratări în familie. Judecătorul i-a dat doi ani, trei luni și douăzeci de zile de închisoare după ce ar fi forțat-o pe mama lui, în vârstă de 80 de ani, să-i dea bani pentru a plăti prostituatele, inclusiv pe Alina.

Evenimentele care au dus la sentința de astăzi s-au petrecut în perioada ianuarie - mai 2019, într-un cartier din Valdagno, unde mama și fiul trăiseră ani de zile doar ei doi, după moartea tatălui și soțului.

Bărbatul își amenințase mama cerându-i diverse sume de bani. Pe 21 mai, în urmă cu trei ani, mama speriată a vrut să sune la 112, dar el o împiedicase, rupându-i telefonul mobil și obligând-o să nu se miște. Ea, îngrozită, întrucât nu avea cei 2.000 de euro necesari, s-a dus să ceară un împrumut de la o vecină. Și, în săptămânile următoare, ea fusese nevoită să locuiască la o rudă, în timp ce fiul ei a început să vândă o serie de bunuri din casă. Ca să nu vină mama lui acasă, bărbatul a schimbat yala uşii.

 

„Nu are bani, nu are serviciu, nu are unde să doarmă”

 

Ulterior, mama ceruse ajutor de la serviciile sociale.

„Dar mi-au spus că nu pot face nimic și m-au sfătuit să merg la carabinieri”, a spus pensionara în sala de judecată. „Fiul meu, pe care l-am adoptat, suferă de ceva vreme de dependență de relații intime. Astăzi încă mai locuiesc cu el, pentru că nu are bani, nu are serviciu, nu are unde să doarmă. Seara mă închide în camera mea ca să tac”.

Mama a explicat că fiul ei umblă cu diferite prostituate de ani de zile, însă recent a cunoscut-o pe această româncă Alina.

Potrivit anchetatorilor, italianul era convins că prostituata s-a lăsat de meserie și că a devenit iubita lui. Cei 2.000 de euro împrumutați de către mamă de la vecin au servit la „plata unei operații urgente fiului Alinei în România”.

 

„A vrut să se mute cu ea în România”

 

„Fiul meu a venit să-mi spună să-i dau tot ce aveam pentru că a vrut să se mute cu ea în România”, a mai spus pensionara în fața judecătorilor.

Din acest motiv, inculpatul încercase să vândă și lemnele pe care familia le folosește pentru încălzire.

„Are nevoie de bani pentru a plăti serviciile sexuale de care are nevoie în mod continuu. Nu știu dacă Alina profită de asta, adevărul este că mult timp m-a amenințat pentru banii pe care trebuia să îi dea femeilor”, a conchis mama bărbatului.

Avocatul apărării, Daniele Cavaliere, susține că italianul are probleme serioase de sănătate, însă anchetatorii susțin că nu există certificate medicale care să ateste acest lucru.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel