Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Ion a fost găsit mort în mare după o baie nocturnă. Trecătorii care i-au văzut prosopul pe plajă au dat alarma
WhatsApp
Salvatorii din Ravenna s-au mobilizat pentru un Ion Dănuţ, un român în vârstă de 56 de ani care, din păcat, a fost găsit mort în apele mării, în zona plajei Lido Adriano, lângă barajul Marina. Alarma pentru căutarea bărbatului s-a dat în momentul în care mai mulţi trecători au remarcat hainele şi obiectele sale personale pe plajă, dar nu au văzut pe nimeni în jur, scrie ilrestodelcarlino.it.

Cadavrul a fost recuperat ieri după-amiază pe barajul Marina, hainele au fost găsite duminică seara târziu pe plaja din Lido Adriano. Corpul a fost dus la Darsenetta pentru autopsie.

Românul a fost găsit lipsit de viață și prins de stânci. Acesta a fost văzut și recuperat ieri, de-a lungul barajului Marina di Ravenna.

Faptul că românul îşi lăsase pe plajă prosopul, hainele şi obiectele personale, îi fac pe anchetatori să creadă că a vurt să facă o baie nocturnă în mare.

Aceasta a fost pista urmată de militarii Autorității Portuare, care s-a ocupat de cercetările care s-au încheiat ieri cu tragica descoperire. Paza de coastă Ravenna fusese alertată de colegii de la sediul poliției duminică înainte de miezul nopții.

Căutările au început în zori și biroul comandantului portului a introdus mai multe bărci de patrulare în mare, chemând şi un elicopter de la Pescara.

Pompierii au intervenit și ei pentru a ajuta, iar împreună cu echipa de scufundări au inspectat întinderea de apă din fața plajei libere, protejată de stânci de diguri.  

Cadavrul a fost găsit ieri după-amiază, în mijlocul debarcaderului, în Marina di Ravenna.

Marea l-ar fi tras câțiva kilometri pe român, deoarece plaja liberă este situată în partea de sud a Lido Adriano. După recuperare, cadavrul a fost dus la Darsenetta, la dispoziția autorității judiciare. 

Ipoteza unei băi nocturne care sa încheiat cu înecul rămâne cea mai plauzibilă ipoteză în acest moment, chiar și cea a unei boli nu ar trebui exclusă. Se știe că victima a ajuns recent la Ravenna, probabil ca muncitori sezonier.

Armata din biroul comandantului portului au luat în custodie îmbrăcămintea recuperată și, în colaborare cu colegii de la sediul poliției, efectuează verificări suplimentare asupra identității bărbatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel