Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Fetiță româncă de 5 ani, găsită înfrigurată pe străzi lângă tatăl ei beat: Venise din Spania ca să o vadă pe mama ei
WhatsApp
O fetiță româncă, în vârstă de 5 ani, a fost preluată de autorități după ce a fost găsită înfrigurată, flămândă și epuizată, lângă tatăl său, un român de 32 de ani, pe străzile din centrul istoric al Genovei din Italia. 
Italia. Fetiță româncă de 5 ani, găsită înfrigurată pe străzi lângă tatăl ei beat: Venise din Spania ca să o vadă pe mama ei

Românul era complet beat și rătăcea cu fetița sa de 5 ani pe străzi. Poliția Locală a fost sesizată și l-a luat la întrebări pe bărbat. 

Potrivit românului, el căuta un hotel pentru a se caza cu micuța. Bărbatul le-a spus polițiștilor că locuiește în Spania cu fetița lui și cu alți patru copii ai săi. Toți cei cinci copii i-au fost încredințați după ce mama lor, care locuiește în Italia, ar fi intrat într-o rețea de prostituție. 

Bărbatul a adăugat că a venit în Italia pentru că femeia și-ar fi exprimat dorința de a vedea copilul, doar că întâlnirea nu a mai avut loc decât prin intermediul rețelelor de socializare.

Conform spuselor sale, românul ar fi dormit trei nopţi împreună cu fiica sa într-un hotel din Ovada. De asemenea, bărbatul a mai spus că a abandonat mașina în care călătoriseră pentru că era stricată și a adăugat că a venit la Genova să ia un autocar și să plece acasă în Spania.
   

Fetița, înfrigurată și epuizată

 

Conform autorităților, micuța era îmbrăcată în haine foarte subțiri, nepotrivite pentru frigul nopții de afară. În timp ce personalul verifica documentele prezentate de tatăl ei, fetița s-a rezemat de un magazin, a închis ochii și a adormit, fiind epuizată.

În acel moment, a fost preluată de polițiști într-o mașină de serviciu pentru a se putea odihni la căldură. Între timp, poliția l-a sesizat magistratul de gardă din cadrul Tribunalului pentru Minori și Serviciile Sociale ale municipiului Genova.

Fetița a fost dusă la Spitalul de Pediatrie Gaslini din Genova pentru verificări și și-a petrecut noaptea acolo.

Tatăl, încă vizibil beat, nu a cerut să o însoțească și s-a limitat la a da autorităților un număr de telefon pentru a-l contacta ulterior.

După controalele de sănătate, care nu au evidențiat nicio problemă medicală, fata a fost încredințată unei instituții.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel