Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi tineri români s-au căsătorit în salonul unui spital. Loredana și Costel au avut o ceremonie emoționantă - FOTO
WhatsApp
Loredana și Costel, un cuplu de tineri români, s-au căsătorit, ieri, în spitalul din Piove di Sacco, provincia Padova, regiunea Veneto, Italia.
Italia. Doi tineri români s-au căsătorit în salonul unui spital. Loredana și Costel au avut o ceremonie emoționantă - FOTO

Căsătoria în spital a fost o alegere inevitabilă, în condițiile în care proaspăta soție, în vârstă de 26 de ani, este internată de la sfârșitul lunii septembrie deoarece suferă de o boală hepatică gravă și așteaptă un transplant de ficat.

2. -imagine fara descriere- (italia--doi-tineri-romani-s-au-casatorit-in-salonul-unui-spital--loredana-si-costel-au-avut-o-ceremonie-emotionanta---foto-2.jpg)

A fost cea mai frumoasă zi din viața lor, în ciuda locației. Povestea Loredanei și a lui Costel, un cuplu de origine română, dar rezidenți în Saccisica, care s-au căsătorit la etajul șase al Spitalului din Piove di Sacco, a devenit virală având sute de distribuiri și mii de comentarii.

 

Loredana suferă de o boală hepatică gravă

 

„Un buchet de flori albe în mâini, iar Loredana i s-a alăturat lui Costel la nuntă. Dragostea învinge tot, iar în această dimineață la Spitalul Imaculate Conception of Rain din Sacco, în departamentul medical s-a oficiat nunta între Loredana, 26 de ani, suferind de o boală hepatică gravă și așteptând transplant de ficat, și Costel, ambii locuitori ai Sacciica.

4. -imagine fara descriere- (italia--doi-tineri-romani-s-au-casatorit-in-salonul-unui-spital--loredana-si-costel-au-avut-o-ceremonie-emotionanta---foto-4.jpg)

Martori au fost directorul unității Giancarlo Parisi, doctorul Serd Filippo Ometto și doi prieteni ai tinerilor căsătoriți, Natalia și Tiberiu. O ceremonie emoționantă oficiată de Paola Zagolin: „Vă declar, în numele legii, căsătoriți”. Loredana și Costel și-au jurat angajament reciproc, asistență morală și materială, în sănătate și în boală”, se arată pe pagina de Facebook care a făcut publică căsătoria tinerilor români.

 

 

Tinerii miri s-au sărutat în aplauzele tuturor

 

„Ești fericită?” a fost întrebată mireasa. „Da!”, a răspuns ea.

Loredana are un istoric clinic dificil, cu spitalizări continue. A purtat un șal brodat, acoperindu-i pijamalele.

3. -imagine fara descriere- (italia--doi-tineri-romani-s-au-casatorit-in-salonul-unui-spital--loredana-si-costel-au-avut-o-ceremonie-emotionanta---foto-3.jpg)

Tinerii miri s-au sărutat în aplauzele tuturor celor din salonul de la etajul șase al spitalului. 

Sursa foto: Facebook Ulss 6 Euganea

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel