Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Clădiri DEMOLATE în Roma, în timpul unui raid - VIDEO
WhatsApp
Poliţia italiană a întreprins miercuri o amplă operaţiune împotriva notoriei familii de crimă organizată Casamonica. Operaţiunea a cuprins şi demolarea mai multor clădiri construite ilegal, relatează dpa.
captura video

Circa 100 de ofiţeri au participat la operaţiunea desfăşurată la periferia capitalei italiene, potrivit agenţiei de presă italiene ANSA.

Între imobilele demolate s-a numărat şi o vilă cu grădină şi piscină.

Potrivit anchetatorilor, Casamonica este una dintre cele mai puternice grupări de crimă organizată din regiunea Lazio. Autorităţile acuză organizaţia de dare de mită, trafic de persoane şi de droguri.

Primarul Romei, Virginea Raggi, a afirmat că operaţiunea arată că statul nu se teme să ia măsuri împotriva clanurilor interlope.

Ea a amintit că au mai avut loc raiduri similare şi în urmă cu doi ani. De atunci, au fost demolate circa 20 de imobile aparţinând familiei Casamonica, a precizat Raggi.

În cadrul unei operaţiuni separate, carabinierii din Roma au arestat miercuri 13 bărbaţi şi două femei în districtul Tor Bella Monaca. Potrivit poliţiei, aceştia erau membri ai unei organizaţii criminale implicate în traficul cu cocaină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel