Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badante românce, condamnate după ce au fost găsite vinovate de maltratare. Ce au putut să-i facă unui pensionar care nu voia să se spele
WhatsApp
Două badante românce au fost condamnate după ce au fost găsite vinovate de judecătorii italieni de matratare. Elena C., în vârstă de 49 de ani, și Elena Daniela C., în vârstă de 48 de ani, trebuie să facă câte 450 de ore fiecare de muncă în folosul comunității.
Îngrijitoarele românce sunt extrem de apreciate în Italia

Cea mai gravă dintre acuzații a fost aceea de a fi obligat un oaspete în vârstă din azilul „Vila Cesarea” să-și mănânce propriile fecale.

Conform rechizitoriului, cele două badante au reacționat la refuzul bătrânului de a fi spălat târându-l la baie și dezbrăcându-l pe bideu, pentru ca apoi să ia bărbatului fecale, să-i i le întindă pe fața și să le pună în gura lui.

Cum s-a răsfățat o badantă româncă cu 41.000 euro, după ce i-a câștigat încrederea pensionarei, în Italia: „Abonament la sală, asigurare auto”

Proprietarului unității, un bărbat de 65 de ani, a fost condamnat la 300 de ore de muncă neplătită, în folosul comunității.

Acuzația de exercitare abuzivă a profesiei de medic s-a soldat cu sentința la finalul procedurii prescurtate pentru îngrijitoarea de 57 de ani de origine ucraineană. Pentru că i-a administrat medicamente și a făcut injecții fără a avea calificare de asistentă, femeia, apărata de avocata Sonia Lama, a primit o pedeapsă pecuniară cu suspendare.

Badantă româncă, condamnată în Italia după ce s-a grăbit la aeroport ca să nu piardă avionul

 

O îngrijitoare poloneză le-a dat de gol



Faptele aduse în fața judecătorului pentru ședința preliminară Andrea Galanti datează din 16 mai în urmă cu trei ani. Faptele au apărut în urma raportării unei îngrijitoare de origine poloneză, care, îngrozită de comportamentul colegilor ei, a demisionat și apoi a raportat episoadele. Cercetările, coordonate de procurorul adjunct Cristina D'Aniello și conduse de poliția locală și de carabinieri, au declanșat măsurile de precauție în lumina unui tablou considerat inițial alarmant din cauza episodului de violență asupra pacientului în vârstă de 94 de ani.

Proprietarul azilului a respins acuzația de complice, susținând că de la început a cerut explicații angajaților.

„A trimis mii de euro în România, deși era șomeră”. O îngrijitoare româncă, mai bogată cu 340.000 de euro, în Spania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel