Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă, angajată pentru o pisică. Program de câteva ore cu un salariu incredibil!
WhatsApp
O pensionară din Sicilia, Italia, a angajat o badantă pentru pisica ei. Salariul este incredibil!

Nonna M., în vârstă de 90 de ani, locuiește în Castelvetrano, în provincia Trapani, și a decis să angajeze o îngrijitoare pentru a-și ajuta pisica iubită, Danilo. Pisica de șase ani iese din casă în fiecare seară și se întoarce în jurul orei trei dimineața: o situație care cu siguranță nu este ușor de controlat pentru doamna în vârstă.

Așa că, pentru a-i permite pisicii escapade de noapte, proprietara a angajat o îngrijitoare. În acest fel, pisica se poate întoarce în siguranță în timpul nopții și poate intra în apartamentul său situat la etajul patru al unei clădiri vechi fără lift.

 

Program 03:00 - 07:30 cu salariu de 700 euro/lună

 

Datorită acestei povești, pisica Danilo a devenit o mică vedetă pentru proprietarii de pisici din toată Italia, dar nu numai. Până acum câțiva ani, Danilo era o pisică fără stăpân. La început, pensionara îi dădea mereu de mâncare, așa cum fac atât de mulți italieni. Iar apoi, femeia a decis să-l adopte.

Din acel moment, Danilo a devenit animalul de companie al femeii, primind toată dragostea, atenția și grija stăpânei sale, cu escapade care o îngrijorau adesea pe pensionară. Tocmai din acest motiv proprietara plătește unei doamne 700 de euro pe lună. Badanta, o tânără mamă șomeră, are grijă de patruped de la trei dimineața până la 7:30 dimineața.

Pentru a nu lăsa intrarea în clădire deschisă toată noaptea și pentru a lăsa pisica să plece de acasă, badanta lui Danilo merge la ora trei dimineața și îi deschide ușa. Femeia îl însoțește pe scări și, întorcându-se în apartament, îi dă apă și mâncare. În cele din urmă, îl duce la proprietara lui care, în sfârșit, cu pisoiul în brațe, se poate odihni în liniște.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel