Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irlanda. Un român a scuipat și mușcat polițiștii care l-au oprit: „Sunt un mafiot român și am coronavirus“
Un român de 51 de ani a ajuns în arestul poliției din Dublin, după ce a amenințat, scuipat și mușcat ofițerii de poliție care l-au oprit pentru verificări. Bărbatul le-a spus acestora că are coronavirus și că face parte din mafia românească.

Un motociclist român a amenințat că are coronavirus și a încercat să scuipe și să muște un polițist al Gărzii Naționale irlandeze  atunci când a fost oprit pentru un control, pentru suspiciunea că a condus sub influența alcoolului. Când i s-a cerut să sufle în alcool-test, românul de 51 de ani s-a opus, a început să scuipe și chiar să muște ofițerul. Mia mult,  De asemenea, Radu T. a început chiar să strige că el face arte din „mafia românească”. Incidentul s-a petrecut chiar în centrul orașului Dublin, informează independent.ie.

Judecătorul John Cheatle i-a refuzat cauțiunea românului și l-a retrimis în arest. Radu T. este acuzat de șapte infracțiuni cauzate de incident: conducere imprudentă, două acuzații privind refuzul de a furniza probe de respirație, ultraj, amenințări cu moartea sau producerea unor vătămări grave pentru doi membri ai forțelor de ordine și comportament violent într-o stație de poliție.


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
26 mai 2020, 22:27
DCMedical.ro
26 mai 2020, 18:51
DCBusiness.ro
26 mai 2020, 22:44
DefenseRomania.ro
27 mai 2020, 00:20