Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irlanda. Româncă, arestată în fața unei catedrale: "Nu deranja sau enerva pe nimeni. Pur și simplu căuta ajutorul unor buni creștini"
WhatsApp
O româncă a fost arestată în Irlanda, după ce a cerșit bani în fața unei catedrale din Co Donegal, fapt ce a condus la o serie de plângeri la Poliție.
Irlanda. Româncă, arestată în fața unei catedrale: „Nu deranja sau enerva pe nimeni. Pur și simplu căuta ajutorul unor buni creștini”

Ana s-a prezentat ieri în fața Judecătoriei Letterkenny, după ce a fost arestată în timpul slujbei de la ora 10 dimineața la Catedrala Sf. Eunan din Letterkenny, supranumit "Orașul Catedralei", din comitatul Donegal, Irlanda.

Românca de 53 de ani s-a prezentat în fața judecătorului Éiteáin Cunningham sub acuzația de cerșetorie în temeiul secțiunii 2 din Legea privind justiția penală, la Sentry Road. Polițista Melissa Browne a declarat instanței că Gardai a primit o serie de plângeri cu privire la o femeie care cerșea pe poteca din afara catedralei. Când au ajuns, au găsit-o pe Ana stând pe un sac de dormit, cu un pahar de hârtie în mână și ceva mărunțiș în interior.

Melissa Browne a spus că acuzatul nu a enervat trecătorii, dar a fost arestată și dusă la secția de gardă Letterkenny unde a fost acuzată. Românca nu a răspuns acuzației.

Irlanda. O tânără româncă a fost găsită fără viață în apartamentul ei: „Mihaela, ai lăsat o durere uriașă”

 

„Nu deranja sau enerva pe nimeni”

 

Avocatul Anei, Rory O’Brien, a spus că românca a sosit în Irlanda în urmă cu trei săptămâni, după ce soțul ei a murit. Fiul ei a venit cu ea în Irlanda în căutarea unui loc de muncă, dar nu a găsit niciunul. Avocatul a mai spus că românca nu „deranja sau enerva” oamenii în afara catedralei. „Nu deranja sau enerva pe nimeni. Pur și simplu stătea în afara bisericii, căutând ajutorul unor oameni buni creștini”.

El a mai spus că Ana intenționează acum să se întoarcă în România cât mai curând posibil și se află într-o situație financiară dificilă. „Nu are venituri și vrea să se întoarcă în România”, a adăugat el.

Judecătorul Cunnningham a spus că va monitoriza cazul și l-a amânat până pe 23 ianuarie. Ana a fost eliberată pe cauțiune, conform acordului că va furniza o adresă de corespondență în termen de patru săptămâni.

Irlanda. Un afacerist român care a dat faliment a escrocat statul cu 85.000 de euro: „A cedat tentației”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel