Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irlanda. O tânără româncă a fost găsită fără viață în apartamentul ei: „Mihaela, ai lăsat o durere uriașă”
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită fără viață într-un dormitor din apartamentul ei din Ratoath, comitatul Meath din Irlanda, în weekend. Un bărbat a fost pus sub acuzare în legătură cu moartea Ioanei Mihaela.
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit

Se pare că românca a fost ucisă în timpul unui atac aparent la casa ei din Ratoath. Trupul neînsuflețit al Mihaelei a fost descoperit sâmbătă seara în apartamentul ei din complexul de apartamente Riverwalk Court, unde s-a mutat recent.

Serviciile de urgență au fost alertate după ce suspectul a contactat un prieten al victimei care a tras semnalul de alarmă. Când primii care au intervenit au sosit la scurt timp după ora 18:00, au găsit-o pe Mihaela moartă într-un dormitor și un alt bărbat la fața locului. Acest individ, care are 30 de ani, era cunoscut victimei.

Suspectul a fost arestat și adus la Poliția din Ashbourne în legătură cu presupusa crimă. Potrivit polițiștilor, bărbatul nu a mai intrat în atenția poliției pentru infracțiuni violente până acum. Detectivii nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu incidentul, dar fac apel ca oricine are mai multe informații să apeleze la autorități.

Irlanda. Un afacerist român care a dat faliment a escrocat statul cu 85.000 de euro: „A cedat tentației”

 

Familia și cei dragi ai româncei i-au adus un omagiu

 

Mihaela era din România, dar locuia de ceva timp în Irlanda. Ea își sărbătorise luna trecută cea de-a 30-a aniversare și se mutase în apartamentele Riverwalk Court în ultimele săptămâni. Familia și cei dragi ai româncei i-au adus un omagiu în timp ce și-au exprimat șocul față de crimă.

„Drum lin spre cer, sora mea frumoasă, ai lăsat o durere uriașă”, a scris sora Mihaelei.

„Nu pot să cred că nu mai ești printre noi, sunt fără cuvinte...”, a spus o prietenă.

„Nu te voi uita”, a mai spus altă prietenă.

O altă femeie care o cunoștea bine pe Mihaela și-a exprimat furia față de moartea ei spunând că „nu există nicio scuză” pentru ceea ce s-a întâmplat.

Irlanda. Atac revoltător asupra unor conaționali: „F*cking romanian b*stards!”

 

Un bărbat, pus sub acuzare

 

Scena crimei a rămas închisă ieri, în timp ce poliția a continuat să efectueze o examinare a apartamentului. În jurul prânzului, trupul neînsuflețit al Mihaelei a fost scos de la fața locului. Garda a spus că a fost dusă la morga City din Whitehall.

Dr. Margot Bolster, de la Biroul Patologului de Stat, era de așteptat să efectueze o examinare post mortem ieri seară.

„Poliția care investighează moartea Ioanei Mihaela, în vârstă de 30 de ani, într-un apartament din Ratoath, sâmbătă, 12 noiembrie 2022, a pus sub acuzare un bărbat, în vârstă de peste 30 de ani, care se va prezenta la Tribunalul Districtual Trim din Meath”, au transmis anchetatorii.

Irlanda. Român acuzat că a rănit grav un turist, eliberat pe cauțiune. Polițiștii fac apel la martorii agresiunii

 

„Să luăm măsuri pentru a împiedica producerea acestor tragedii”

 

Consilierul Gillian Toole, a spus că oamenii pot fi văzuți „șocați” atunci când au aflat despre moartea femeii „Trebuie să începem să ajungem la originea motivului pentru care se întâmplă aceste lucruri și să luăm măsuri pentru a împiedica producerea acestor tragedii”, a spus Toole. „Lucrul permanent pe care îl întreabă oamenii este: de ce? Dar cred că trebuie să începem să ne cu o intenție serioasă de a rezolva cu adevărat acel de ce? a adăugat aceasta. 

Garda de la stația Ashbourne continuă să facă apel pentru ca oricine în legătură cu incidentul să-i contacteze.

Irlanda: Românul, care a furat 120.000 de euro din peste 50 de conturi bancare, condamnat definitiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel