Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irlanda. O FETIȚĂ de 3 ani a SCĂPAT singură din mâinile RĂPITORULUI: „Își tot cerea scuze că a fost nepoliticoasă cu bărbatul”
WhatsApp
O fetiță de numai trei ani din Irlanda de Nord a reușit să împiedice răpirea sa de către un bărbat care a lovit-o și a încercat să o urce într-o dubă. Fata s-a opus și a început să țipe până când agresorul a renunțat la intenția sa. Reacția fetei a fost determinată și de faptul că la grădiniță a fost instruită să se ferească de străini.

Micuța Poppy-Leigh Gilmore fusese scoasă la plimbare, duminică după-amiază, de către părinți împreună cu fratele ei, de numai un an, în County Antrim. Mama sa, Sarah-Jane Gilmore (26 de ani) a relatat, pentru publicația Belfast Live, cum a avut loc incidentul, informează Libertatea.

„Ne-a spus cum a fost luată de "omul care nu trebuie" și am vorbit cu două persoane care au observat că era târâtă, dar au presupus că este cu tatăl ei și că plângea că nu a primit jucăria dorită. Se tot scuza spunându-ne că îi pare rău că a fost nepoliticoasă cu bărbatul și că l-a lovit. Eu i-am spus că a făcut ce trebuie și că nu trebuie să se îndoiască de asta”, a spus mama.

A fost suficientă o secundă de neatenție a părinților pentru ca bărbatul să se apropie de fetița care stătea lângă căruciorul în care era fratele ei mai mic. Bărbatul i-a cerut să-i dea mâna și când Poppy-Leigh a refuzat a lovit-o în spate și a luat-o pe sus.

Când părinții au observat că a dispărut au început să o strige și alți trecători li s-au alăturat. De la unul dintre ei au aflat că a fost văzută cu un bărbat care o trăgea de mână în timp ce ea plângea. Până la urmă au găsit-o într-o parcare.

„A țipat și s-a zbătut până când a reușit să fugă și să ascundă în parcare. Poppy-Leigh a învățat în ultimele șase luni despre pericolul străinilor și instinctiv a știut că se întâmplă ceva greșit", a mai spus mama fetiței.

Bărbatul încă nu a fost prins, iar polițiștii nord-irlandezi le-au cerut tuturor celor care au informații utile să-i contacteze.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel