Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Îngrijitoare româncă arestată în Italia, după ce a fost filmată pe ascuns de fiicele bătrânului în timp ce îl bătea
WhatsApp
O româncă a fost arestată de polițiștii din Roma, fiind acuzată că l-a bătut pe bătrânul pe care trebuia să-l îngrijească. 

O româncă în vârstă de 55 de ani a fost arestată la Roma sub acuzația de violență asupra unui bătrân pe care era angajată să-l îngrijească.

Fiicele victimei, suspectând un comportament abuziv din partea îngrijitoarei, au instalat camere de supraveghere în apartamentul tatălui lor. Imaginile surprinse au confirmat temerile lor, arătând-o pe femeie agresându-l verbal și fizic pe bătrân.

Alertate de fiicele victimei, agenții de la comisariatul Appio din Roma au intervenit miercuri, 21 februarie, la apartamentul situat pe via Sinuessa.

Femeia era deja cunoscută autorităților pentru comportamentul său agresiv, vecinii semnalând anterior atitudinea ei nepotrivită. Totuși, abia instalarea camerelor de supraveghere a putut oferi dovezile necesare pentru a se lua măsuri împotriva îngrijitoarei.

Imaginile surprinse au evidențiat clar abuzurile la care era supus bătrânul, determinând arestarea femeii și prezentarea ei în fața instanței.

Parchetul din Roma a solicitat și obținut validarea acțiunilor Poliției de Stat de către Judecătorul pentru Investigații Preliminare. Femeia a fost trimisă în detenție preventivă la închisoarea pentru femei „Rebibbia” din Roma.

Vezi și: Bătrâni sedați și ținuți în cuști în Italia. Patru îngrijitori au fost arestați

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel