Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
INCREDIBIL! Doi români, filmați când fură dintr-un supermarket din Italia, achitați de judecător
WhatsApp
Doi români, ajutați de o ucraineană, au fost surprinși pe camerele de supraveghere când sustrăgeau produse dintr-un supermarket din Rimini. Deși fapta lor a fost înregistrată, judecătorul nu a fost convins de vinvăția lo și i-a achitat.

Doi bărbați români, în vârstă de 40 și 43 de ani, și o ucraineană, în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul între Rimini și Cattolica, au fost achitați de acuzația de furt și complicitate la furt în cazul unor fapte petrecute în martie 2017 la supermarketul Rio Agina din Misano Adriatica.

De fapt, între 6 și 8 martie, în supermarket, au existat unele lipsuri de mărfuri: pe imaginile camerelor de supraveghere s-a observat că un grup de oameni au sustras produs alimentare de pe rafturi, ascunzându-le în saci, apoi, cu ajutorul unui complice, ies pe ușa din față, potrivit altarimini.it.

Secunda care i-a scăpat de închisoare

 

Achitarea se datorează faptului că acest complice, care a acționat și ca un stâlp, a avut fotocelula pornită din exterior, permițând deschiderea ușii. Concret, in imaginile de pe camerele de supraveghere nu s-ar fi văzut faptul că acest complice avea plasele cu obiectele sustrase, creându-se un efect fotoelectric, de iluminare, asupra sa.

Inculpații au fost apărați de avocatul Mirko Damasco - românul de 43 de ani și femeia de 52 de ani, iar celălalt român, de 40 de ani, de Antonella Calvano, cea care a evidențiat absența probelor privind vinovăția celor trei. Judecătorul a stabilit că singura certitudine este că cei trei ieșiseră cu genți pline de produse din supermarket, dar nu s-a putut stabili dacă acestea fuseseră sustrase sau achitate. Procuratura ceruse un an de închisoare și o amendă de 900 de euro pentru toți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel