Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incident neobișnuit la bordul unui avion: Pasagerii au fost acoperiți cu viermi
WhatsApp
Un zbor Delta Air Lines care se îndrepta din Amsterdam spre Detroit a devenit subiectul unui incident extrem de neplăcut, după ce pasagerii au fost acoperiți de viermi care au căzut dintr-o "pungă cu pește stricat" din cabina de deasupra capului.
Pasagerii avionului Alaska Airlines cer despăgubiri de 2.243.657.220 de euro / Sursa foto -pexeles.com

Lucrurile s-au înrăutățit abia la o oră de la începerea zborului, când pasagerii au observat cu îngrijorare că o ploaie de viermi începe să aterizeze pe capetele lor. Situația a fost atât de deranjantă încât avionul a fost nevoit să anuleze zborul și să se întoarcă la Aeroportul Schiphol.

Se pare că o valiză care conținea pește s-a deschis în mod accidental, ducând la acest incident nefericit. Autoritățile au reținut proprietarul valizei pentru investigații suplimentare, însă nu este clar dacă s-au luat măsuri împotriva lui.

Călătorii care au fost afectați de acest incident au primit compensații din partea companiei aeriene, inclusiv 8.000 de mile aeriene, cazare la hotel și un tichet de masă de 30 de dolari, în cazul în care au fost întârziați peste noapte.

 

Avionul groazei

 

Martorii oculari ai acestui eveniment șocant au povestit experiențele lor, descriind scene de groază în care au fost acoperiți de viermi. Unul dintre pasageri a menționat că a fost surprins să vadă că incidentul nu a fost captat de camerele de securitate ale aeroportului.

Un alt pasager, Philip Schotte, a stat lângă o femeie care a fost împroșcată cu "cel puțin o duzină de viermi".

Un al treilea pasager a scris pe Reddit: "Eu și familia mea eram în rândul din fața viermilor. Doamna din spatele nostru le-a spus însoțitorilor de zbor că viermii îi cădeau în cap. M-am întors și ei se mișcau pe scaun. Ne-au mutat totuși mai în față. Unul dintre bagajele noastre de mână era chiar lângă cel dezgustător, așa că, la sfârșitul zborului, când m-am dus să-l iau era dezgustător. ”

Acest incident nu este primul de acest fel pentru compania Delta Air Lines. În trecut, au fost raportate alte incidente neplăcute care au forțat aeronava să se întoarcă.

Un purtător de cuvânt al Delta Air Lines a declarat: "Ne cerem scuze clienților zborului 133 AMS-DTW, deoarece călătoria lor a fost întreruptă din cauza unui bagaj de mână ambalat necorespunzător. Aeronava s-a întors la poarta de îmbarcare, iar pasagerii au fost plasați în următorul zbor disponibil. Aeronava a fost scoasă din serviciu pentru curățare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel